15 June 2010

Millatfacebook bukan milik Islam!! kita ditipu lagi!


sape pernah baca entry aku yang nih??? entry pasal millatfacebook?




nampaknya satu persatu kita ditipu... rupenya millatfacebook ni pun pemiliknya orang Yahudi...





kecewa sangat!!!





kalo nak baca lebih lanjut, boleh klik sini... Info dari rajacopypaste!


p/s: mari la kita cari lagi kebenarannya... yang sahih dan yang mana realiti...

6 comments:

mR.sYaH said...

yahudi ni mmg byk idea dia.. mmg teruk betul! aku dah join dah millat facebook tuh..

a.z.n.e.e said...

sama la dh join pun... cis!!!

senandung semalam said...

xhbs2 kte ditipu... adoiyaiii

♥ana centap♥ said...

aah, ana pun baru tau tadi..
mmg terkejut gila.
punya lah promote blog tuh.
memang kambing betul Yahudi nih!

jejaka anggun said...

dia ada kata ker org yahudi yg create? dia kata kat US jer kan?

org pakistan xder tinggal kat US ker? hmmmmm....

a.z.n.e.e said...

to all: ada satu entry sambung ttg millat nih... tunggu....

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails