03 June 2014

Snorkeling

Rindu sangat mau snorkeling..
Sebenarnya lebih rindu lagi untuk dapat kaki baik semula.. Macam2 bole buat.. Macam2 tempat bole pergi.. Nak drive.. Solar seperti biasa dan macam2 lagi..

Semalam godek rak alat tulis terjumpa video masa ktorng snorkeling.. Rugi tau masa snorkeling tak bawak camera.. Punyela cantek ciptaan Allah kat dasar laut..

Snorkeling bukan perlu berenang sangat pun.. Takat menyelam celom celam cukupla.. Tak perlu takut..ini bukannya diving...

Jomla tgk gambar ni sket je.. Actually dh buat video cut tapi tak ingat folder yg mane satu... Huhu..
Gambar ni mcm kelam kabut kan? Sbb actually ikan2 tu tgh attack my hand yg ada Pisang.. Mmg sangat banyak..

Tengok my protector.. Sentiasa pegang tangan.. Tgk video ni baru sedar Abg Kash pakai life jacket je yang lain dia tak pakai.. Actually dia mmg dh biasa berenang.. Tp masa ni dia teragak-agak mgkn sbb ada me.. He he he.. Sampai kita naik muka moncong baru ktorng terjun laut..
He is so over protector.. Kan? aku over protected !! Huhu

It's so me.. Suka sangat.. 

Harap2 ada peluang lagi nak merasa bersnorkeling.. 
Pulau Perhentian, Tioman, Mabul... Please wait for me!!

1 comments:

kausar said...

bestnya snorkeling....last sekali 6tahun lepas kot. paling cantik dan best adalah marinepark redang...jinak sangat ikann

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails