19 January 2014

My Operation

Mungkin ada yang tahu, mungkin ada yang tak tahu.. Aku dh seminggu buat operation lutut.. Humm.. Mesti tak terbayangkan macamne?

Aku lagila.. Drastik sangat macam tak caya jer. Benda yg paling aku elakkan adalah dari kena operate. Tapi apakan daya, aku pun dh tak tahan sakit. Jadi aku redha jee..

Actually aku dh buat dah satu post kronologi operation ni tapi bila post, hilang pulak. Penat taip panjang berjela kat mobile ni. Tetiba hilang.. Huhu..

Nantila bebila aku taip blk yea tapi nk tggu taip kat pc or lappy tak taula bila sbb rutin aku hari2 berbaringan aje atas katil. Duduk pun senget tak tahan lama..

Apa2 pun kesakitan ni buat aku insaf dan bersyukur dikurniakan ramaaaii sangat org yg Sayang kat aku. Setiap hari memikirkan jasa2 org2 ni memang buatkan aku menangis! Terima kasih Ya Allah!!

Kaki selepas operate.. Sangat besar dan berat. Dan of koz sakit!!

Gadget baru saya!

Inilah prosedur operation yg aku buat. Kena tebuk 3 lubang dlm 1-2 cm setiap satunya. Tapi luas ke dalam tebuknya. Nampak kecik tapi bukan minor operation.

Kiri: Sehari selepas operation
Kan an: Seminggu selepas operation
Alhamdulillah kaki dh surut bengkak..





2 comments:

Mama Safiy Arfan said...

nak tya nape ngn lutut sis ye? skt ape?

a.z.n.e.e said...

Mama Syafi,
Ada lendir kena kuarkan.. Lutut jadi bengkak n sakit. Tak tahan!

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails