12 September 2012

Raya 2012 review :)

better late than never kan??

sekarang baru ada masa mau update pasal raya.. petang tadi, adik sepupu ajak karok.. jom jom.. jom nyanyi lagu raya... sekali satu lagi adik sepupu cakap "raya nak habis la kak.." huh? baru sedar raya dah habis ke? eh, ada lagi beberapa hari.. so, sebelum entry raya ni jadi lebih basi... lebih baik update cepat2 kan? hehehe

actually, ktorng mcm x berapa nak raya sangat ok? dup dap dup dap.. sebab bz prepare adik bongsu nak kawen... aduyai, sangat la bizi n letih kalo buat kenduri kawen time raya ni.. nasib baik la adik ada sorang jer, kalo tak memang aku dh block dah... taubat janganla kenduri time2 raya ni...

bukan ape, time puasa bz terawih.. memang aku xdan la nak wat keje2 kenduri alais keje aku menggubah hantaran ni... kul 4 pagi dh bangun prepare sahur terus buat keje sampai la ke petang... kul 6, sudah drive balik kampung sbb nk berterawih kat sana.. kul 12-1 pagi baru sampai rumah.. memang tak cukup tido, tapi tak tahu mane datang semua semangat dan tenaga tu... Alhamdulillah dan terima kasih kepada Allah sebab niat kami nk bertarawih setiap hari kat kampung tercapai :)

bila time raya, aku pun bizi beraya gak.. dah raya ke-5 baru bizi gubah hantaran k... baju raya pun gitu2 jer.. sebab lebih banyak prepare baju untuk kenduri.. aku sorang je dah 3 persalinan SongketModen k... sama gak dengan ahli anggota lain.. Memang awal2 aku dh bengkok nk sediakan semua ikut tema... huhuhu...

okla, jom la cuci2 mata terus... terpanjang lak bebelan aku ni kan?? hehehe


 tengok kasut Aisya.. susah tau nk beli barang dia sebab cerewet... habis semua dia reject!!
gaun kalo x kembang, jangan harap dia nk pakai.. walaupun mulut cakap "tantek"... huhuhu

 Family Abang Anje.. 

 Our family tema warna Electric Blue..

 wanita :- 1st, 2nd, 3rd and 4rd generation.. :)

 dah semakin ramai warga keluarga cucu dan cicit Pak Baharom dan Wan Saodah :)

Family Aen Shaffie.. owner Darni Heejab :)

bakal-bakal pengantin... berdebar konon... huhuu

Ada lagi gambar lain, tapi aku banyak upload kat Instagram.. senang, snap, edit n publish :)

Semua orang ada instagram.. Korang ade ke jugak??
Sila la follow me : @aznee_fazrein ya :)

0 comments:

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails