28 May 2012

Terima kasih..

Sangat bizi lately... Dengan biz especially dan marketing yang sudah tentu perlu dibuat tanpa henti..

Harini visitor ke web Songket Moden naik semula.. selepas banyak hal dan rintangan lain..


seramai 131 unique visitor sedang melawat web Songket Moden.. rasa syukur sangat2 sebab inilah peak time selepas kami tukar domain baru.. Kalo dulu, takat 60 visitor sahaja web dh hang... Aduyai...

Teringat pulak pada Arwah Kimie.. of coz kalo dia ada time ni, aku akan sms atau kol dia btau... 
"web dah ok balik walaupun tengah meletop.. hehehe..."

...sebab dia salah seorang yang bantu kami masa web kami bermasalah aritu... Dia yang tolong monitor satu persatu.. Rasa seperti terngiang2 lagi pesanan dia... Dia jugak salah seorang yang support n bagi monivasi pada kami sebab dia mmg seorang yg supportive usaha kawan2..

Aku tak kesah pun, apa komentar yang mengata aku pulak selepas entry yang lepas.. Tak guna kita berbahas pada mereka yang tak faham bahasa dan tak tahu menerima kenyataan... Katalah apa2 pun, kami tetap sama..  Hanya kami yg mengenali arwah sahaja yang tahu siapa dia sebenarnya...

Kita ni hidup kerana Allah... 
Ada Iman, Ada qada' dan qadar..

...Tak kena batang hidung sendiri, mudah la mulut berkata-kata...


...Kepada yang memahami, terima kasih diucapkan...

1 comments:

maulana said...

biar apa mereka kata...

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails