19 March 2012

Kaki shopping @ Neva Shoes

I already found my shoe heaven...

Selepas habis study mcm susah je nk cari kedai kasut yg suit dgn taste kaki aku..

Tapi  skrg semua sudah terjawap.. Dah beberapa kali aku shopping kasut kat Neva Shoes..

Apa yg specialnye.. Mostly kasutnya adalah handmade dan berasaskan kulit. So, tak sakitkan kaki bila pakai..

Design dia mmg suit n rasa comfirt sgt.. Tau tak kaki kita pun berhak dilayan dgn baik.. Mmg la dia kt hujung sana, tapi dia yg tampung berat badan kita dan bawa kita ke hulu ke hilir..

Jadi haluslah kaki pun mesti dilayan elok dan kita pun nak sentiasa rasa selesa apabila pakai kasut kan?

Mmg kasut platform aku ni tinggi tapi x terasa pun menekan sbb dpn dia pun tinggi jgk.. So xdela mcm menonggek ke depan ke kan? Hehehe..

Design yg ni pun best sgt2 sbb lawa je pakai dgn baju kurung ke, pallazo ke, jeans ke.. Semua masuk dan terasa lawa jer.. Hehe...

Jangan kata orang muda or orang tua je suka... Bebudak pun suka tau.. Superpower tak? Tapi korang suka tak?

 


Published with Blogger-droid v2.0.3

3 comments:

Mama Iddin & Irdina said...

neva shoes tu kedai ke online punye?

a.z.n.e.e said...

Mama Iddin & Irdina:
Neva Shoes kedai biasa.. ada kat Sungei Wang.. pergi la sana.. mmg best!

zafi said...

But clark! bagus for kaki!

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails