20 March 2012

Fancy Ball

What would you when this happen when you play bowling?

Dah la tinggal sebatang je? Pastu kat hujung sana nun?

Agak2 betul tak gaya yg orang ni main?


Hehe.. Jawapannya BETOT! !!

Kalo pin bowl tu duk sebelah kanan, korang diri kat sebelah kiri dan sebaliknya.. Tapi golek bola mesti target tang anak panah tengah tau.. Jgn target kt pin bowl tu, alamat mmg ke laut le.. Hehe

Teknik ni dipanggil FANCY BALL.. Cara ni teknik yg betul dari korang try balik straight je yg belum tentu menjanjikan korang dpt SPARE..

Nnt try la tau! Gudluck!
Published with Blogger-droid v1.7.2

2 comments:

Delimasari said...

wah2222 boleh jd coach ni - jom membaling sesama

Azhariah Zuber said...

gud tips. sbb aku main selalu ke laut

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails