13 February 2012

Niat : Nak tutup blog ni

Masih lagi berfikir...




Aku rasa mcm nk tutup je blog ni??


Pernah tak korang rasa mcmtu..?





Alasan tutup:It's unmanagable anymore.. Huhuhu.. Mungkin hati aku pun rasa sangat kecewa mcm Mark Zuckerberg sampai rasa nk tutup terus Facebook...







Mungkinkah gambar terakhir aku di sini...
Mungkinkah ini entry terakhir di Tentang A.Z.N.E.E




Apa pendapat korang... Perlu tak aku tutup blog ni?

8 comments:

C-I-K-I-N-T-O said...

pernah kak..tambah2 bila rasa macam taktau nak tulis apa lagi..huhu

sha said...

kenape pulak..???

a.z.n.e.e said...

cikin:
itu biasala... itu senang jgk nk diatasi.. tempek je gmbr byk2.. hehehe

a.z.n.e.e said...

sha ema:
i hate stalker!!

ayu said...

private kan saja blog ko ni..so, ko sorang je boleh baca..tak pun, juz invite readers yg ko kenal je

yangyuyu said...

jonny yg mana baik...besosial can be good can be bad

Razzi Eddyza said...

facebook xakan tutup,hoax je tu.Lagipun announcement nk shutdown facebook tu bkan nye dtang dari website FB sendiri.

a.z.n.e.e said...

tq semua...

Insyallah blog ni akan terus bernyawa... :)

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails