15 February 2012

Semangat Baru!

Selepas berfikir panjang.. Sedalam-dalamnya.. Dan selepas mendengar nasihat rakan2 blogger dan rakan2 FB... Aku setuju dengan kata2 diorang...




Blog Tentang A.Z.N.E.E TAK akan ditutup!!!


:) (cheer face)




Salah satu sebab jugak, aku sayang apabila teliti semula analisis dalam Nuffnang...


rupenye ramai orang masuk blog aku dari google... hasil dari keyword yang power.. hehehe.. walaupun aku tak menulis, tapi memang aku perasan ada je orang masuk...

kalo tutup, maka tutuplah ganjaran berkongsi ilmu... huhuhu...





ini  antara keyword yang dorang google... ini adalah hasil minggu lepas...





ini pulak hasil tuaian upah dari Nuffnang.. Tak redeem lagi.. 
Kalo stop, makanya tutupla satu lubang periuk dari 4 blog dan website aku... rugikan? 



ini pulak Metered Earning yang dah banyak aku lepaskan... Gile banyak!! Sekarang ni ada 3 Buffered Earning yang sedang menanti... Salah satunya termasuklah iklan Ford Ranger!!

Jadi Stalker, lantak ko la... Ko nak cari ape pun aku pun tak tahu la dari aku ni... Aku ni manusia biasa2 jer... Xde extra power pun, sama je macam ko... Bak kata Ummie, disebabkan sorang... Tak kan menjadi kudis untuk aku terus ke depan.. Aku akan ingat ini sebagai salah satu cabaran.. 

Kalo melibatkan biznez, ada ramai orang lain yang lebih maju... Aku dan Abang Kash Insyallah kami sepakat untuk terus ke depan... Dan sudah ada banyak impian yang kami sedang susunkan... Ada rezeki, mungkin cepat atau lambat..

Dan sekarang aku sangat enjoy dengan life aku... Insyallah satu lagi bintang kecil (impian) kami akan lahir pertengahan tahun ni... Tolong doakan yea sahabat2 semua.. Terima kasih juga atas sokongan korang... Walaupun, komen di sini agak kurang, tapi kita terus berkominukasi di FB ya...

Love You All 

:)

8 comments:

ayu said...

cayalah..hehe..

wehh..banyaknya dalam akaun nuffnang ko...hehe

maulana said...

gudluck der!

Azhariah Zuber said...

wow wi. ilmu selagi org baca selagi tu kita dpt pahala. tp kalo blog mengarut mcm aku tak tau la plak. hehe

silverlady said...

teruskan semangat blogging jonny...caiyok2

a.z.n.e.e said...

ayu:
hahaha.. payah nk dapat tue.. tp dh dpt, bole la beli vincci ke... hehehe

a.z.n.e.e said...

lan:
tq der..

a.z.n.e.e said...

azza:
mane ngarutnye.. kan byk pasal bf.. teruskan menulis.. ewah..

a.z.n.e.e said...

nadia:
jom jom.. jom kita bersama2 memeriahkan dunia blogging.. hehehe

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails