30 November 2011

Mereka Sudah Pulang..

Selepas 3 hari flight delay... Akhirnya, Yoep Khafa and Kak Long selamat sampai ke Malaysia..


Alhamdulillah... mereka sampai dengan selamat  dan sehat...



Seawal 5 pagi aku n abang Kash dah bangun.. Orang lain still berdengkur lagi sebab mula dapat sms flight dijangkakan sampai pukul 6.30 pagi.. Jadi harusla pukul 5 dah kena bangun... Rupe2 nya latest news, flight dijangkakan sampai pukul 7.30 pagi.. Patutla semua orang relax aje tido lagi...


Lebih kurang 6.50 ktorng bergerak.. Ingatkan dua buah kete aje yg nak pegi.. Kete ktorng n kete Yoep yang akan Ira bawak.. Ira ni anak sulung Yoep.. Dah beso dah.. Skrg ni tgh belajo kat UITM Shah Alam.. Yang lain, ktorng ingatkan tak berminat nk pegi sebab awal subuh kan?

Rupe2nya semua ikut.. dari kecik2 sampai ke sebeso-beso semua ikut.. Hehehe...So, sekarang sudah jadi 3 kete.. Satu kete nak bawak Kak Long n Yoep serta beg2 bagasi.. And satu lagi kete pun spare utk isi barang2 lain sekali..

Sampai kt KLIA memang meriah... Semua tengah tunggu sanak-saudara masing2 dan sudah ada jemaah yang keluar bawak beg masing2...


sepatutnya kita buat banner mcmni kan? baru meriah... hehehe



akhirnya, ketibaan yg dinanti-nantikan... 


semua nk tolak troli... 



mak teh masih bizi dgn gadget.. huhuu..


ira and abahnya.. syukur.. lega semuanya selamat..


kak long and emak...


...Alhamdulillah dapat kita berjumpa lagi...
... Opah dah nangis!! Ayot.. Tak tahu.. Sape buat!!


Jom balik... Semua nak naik troli pulak... Aduiyai...


3 beradik : Luq DMK, Ira DMK, dan Iqa DMK


Adik Safwan windu Emak yea... Lepas ni bole makan sedap2 balik k adik...


..3 big families are under one roof..


Mak Teh ada kecik kat tepi sana.. Huhuhuhu..


Syukur lagi sekali..

Doa seterusnya.. 
Semoga giliran kami pula bertemu-Mu di sana, Ya Allah.. Amin..

0 comments:

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails