30 November 2011

Caj Extra RM10

termenung jap..


aku ni beli barang online ke? ada pulak caj penghantaran..


aduyai.. 


nak ke tak nak ni? 
macam tak logik jer... tak kan la penghantaran set bersalin dan 2 lagi barang kecik dalam area Ipoh pun kena caj ker? dari Meru ke pekan Ipoh..


dulu aku pun pernah order suppliment kesihatan (dari company lain la).. tapi tak pernah kena caj pun.. aku rasa lagi jauh penghantarannya..




ooo.. mungkin sebab byk trafik lite nk tempoh kot..




tapi.... memang sekarang aku tengah menung lagi ni?


aku ke yg salah dengar? 
ke aku yg salah baca sms tu..
ke orang tu saje nk take advantage?
ke aku kena tipu?


ke.. ke.. ke..


banyak sangat ke lah!


aku kol agen lagi satu yg kat area Ipoh jugak.. aku tanya ada extra caj ke kalo anta pada aku.. dia cakap x de extra caj... hum.. pening jap...


akhirnya, aku cancle kan order.. 
orang tu pun selamba je rileks aku cancle order..


agaknya dia memang tak nak aku order kot.. 

2 comments:

ayu said...

mcm2 perangai kan?

a.z.n.e.e said...

ayu: tapi sedih la jugak.. sbb aku mmg beria2 nk beli kan?? sekali jd mcmni.. skrg mood aku nk beli pun sudah terbalik... huhuhu

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails