28 November 2011

Karnival Mesra Petronas 2011

12 November lepas ktorng join Karnival Mesra Petronas..

Best!! 

Ini first time ktorng join event kat Ipoh.. Selalunya mesti area KL... Bukan sebab apa, 'kaki' tak de.. Tapi Alhamdulillah, x-Bainunian iaitu Wan Haslinda iaitu owner LittleGemz CupCakes (Ipoh) kol btau ada event kat Ipoh..

Secara kebetulan, organizer ni kakak kepada kawan sekolah ktorng jugak @ kawan kelas aku sendiri masa kat Bainun iaitu En.Bob.. Siapa orang Manjoi atau Ipoh mungkin pernah isi minyak Petronas kat Manjoi.. hum.. itula stesyen minyak atuk Bob.. sekarang ni kakak dia yg handle..

Secara kebetulan lagi, ktorng berdua biasala ada bincang2 biz jugakk dgn kawan2 yg lain.. projek biz lain pulak dgn Eng Azham Azmi (ex-Bainunian jugak) dan Awal Hadi (ex-Andersonian yg dh lammmaaa gile aku kenal sebelum masuk masuk Bainun lagi.. terjumpa pun sebab biz jugak.. huhuhu) So, aku pulak ajak dorng join Karnival ni...

Jadi, event Karnival ni jadi special sebab dah jadi mcm gathering pulak... Feel dia lagi seronok sebab ada geng nk borak2 n jenjalan g booth orang yang kita kenal rapat.. pulak tu di tanah tempat tumpah darah sendiri kan? off coz la jadi best giler... hehehe...

so, jom la tengok gmbr2 yg ada yea..


mummy jon yg 30's pakai bunga di kepala.. geli tak? hehehe


masa ni awal pagi, so ada byk pilihan warna.. ada mcm warna pelangi tak?

..terjual.. Alhamdulillah...


sebelah tangan mummy jon kepit gtab.. seblah lagi tunjuk kain.. huhuhu..
sebenarnya takut gtab tu hilang kalo biar letak atas meja.. seriau tau.. huhuhu..

 mummy jon, mr.presiden @ eng. azham azmi and daddy casper

 eng.azham azmi, mummy jon, and awal hadi...
sebab biz bertemu kembali.. hehehe..

3: kisah 3 budak Bainun yg kuat biz
2: 2 orang pompuan
1: 1 orang lelaki
di Karnival Mesra Petronas 2011

p/s: gambar ni kat booth Linda.. Linda tengah nk buat tempahan kek.. gile kau buat tengah2 orang ramai.. ko ada beran?? hehehe


Ini la dia dua orang ladyboss.. hehehe
time ni dah petang... muke pun dah seposen... penat giless..

p/s: dalam ramai2.. abang kash yg paling sporting sebab dia yg support aku  n sanggup temankan ke mana sahaja.. thank you Allah kerana turunkan seorang teman yang paling setia dan bole disandarkan harapan..


Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails