28 November 2011

InnerShine Pati Prune

Hehe.. Ini la dia tips kecantikan yg aku btau dlm entry lepas.. Hehe.. Walaupun aku belum berapa nk cantek mcm org lain, tapi xpela sbb kata sharing is caring kan?

Aku sebenarnya telah terpengaruh ataupun dipaksa atau terpaksa beli oleh adik aku dan emak. Hahaha.. Dorg yg suruh aku minum sbnrnye..

Hehe. Aku bukannya x nak. Tapi sokmo terlupa nk beli.. Almaklum le byk bebenor benda nk ingat. Tambah2 hal biznez..

Tapi disebabkn aku dh jeles dgn kecantikan kulit adik aku n emak.. Terus ingat nk beli n amalkan. Siyes kulit adik aku dh cantik gilleesss. Jeles mummy!!!

And hasilnya selepas aku minum 3 botol ISPP ni, adik n mak aku ckp muka aku naik seri la @ kulit naik kemerahan @ blushing instead of kulit kusam kot sebelum ni..

And aku sendiri nmpk kesan kulit mati dh mengecil dan pudar. Actually, bila ada kulit mati tu yg buatkn kulit kita nmpk kusam n tak bermaya.

Sebenarnya aku mmg dh lama cari something yg natural utk nmpk cantik. Dan misi seterusnya nk meninggalkan mekap utk nampak terus cantik.

Sesuaila dengan tag line dia "Kekal Berseri Walaupun Ketika Tidak Bermekap"

Sesiapa yg nk mencuba, jom join the club. Aku skrg dh beli kotak kedua. Minum setiap mlm sebelum tido. Nk cepat kesan lagi, minum setiap mlm n bangun pagi.

Mesti voggy the vass lepad tue!!
Published with Blogger-droid v1.7.2

5 comments:

yangyuyu said...

aku sentiasa percaya kecantikan dalaman..:) mahai x innershine wei tak penah terfikir nak beli pun

Elin said...

wah..pasti lg nmpk awet muda la akak after this. Rmi da ckp bgs minum ni..nk try la. Tp preggy momma leh minum tak ek.

a.z.n.e.e said...

Ummie:
betul2.. itu lg baik kan?
dia da 2 kotak:
6 botol = RM30++
12 botol = RM50++

tp kalo ko g watson ke, tesco ke harga dia bwh dr tue, ko terus rembat tau sbb consider murah da..

tips awal2 pakai biar kerap @ setiap hari.. dh lama2 sket,br kita pakai berselang utk kasik maintain cantek.. huhuhu

a.z.n.e.e said...

Elin:
itula dia.. akak tgk adik akak sendiri cun itu yg jd lg jeles tue.. huhuhu.. tp mmg berkesan la.. dlm seminggu pun dh nmpk kesan..
anyway, pujian tu melambung tu.. huhu,, rsanya xde masalah utk preggy mummy elin.. sbb dia dr buah prune..

yatie said...

Saya dah cubaaaa....hehehe.panjang benar yer..sebab teruja sangat nih nak bgtau yang ianya memang 110% works for me! Saya ada review kat blog saya

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails