25 November 2011

2nd Package SRG

Sebenarnye dah sebulan beli 2nd Package Safi Rania Gold ni. Tp x sempat nk share. Yg ni mahal sket dlm mmg brg2 dlm dia lebih mahal tapi still jimat bila beli package mcmni dr beli satu2.

Dalam ni ada Gel Pembersih Wajah, Krim Kecantikan dan Serum.

Berbanding Pembersih Wajah [pencuci biasa] n gel. Aku lg suke gel sebab rs lebih lembut n segar. Bila baca blk description dia, rupanya dia ada Formulasi Nano Emas 24k sama mcm serum. Patutla bila pakai rs lebih selesa. Dan sesuai la dengan umur kita yg dh extra ni kan yg mmg perlukan penjagaan extra. Tak sama mcm dulu2, sketje pun dh bg kesan elok sgt2.

Serum dia pun bagus. Rs kulit lebih halus n tegang.

Walaupun pakej sebelum ni dah ada Krim Kecantikan, tapi aku rasa x rugi walau skrg dh ada 2. Sebab senang lepas solat kt mane2 dh bole terus pakai sbb bole isi je kt dlm handbag..

And sekarang aku dah beli Krim Kontur Mata n Krim Malam.. Baru rasa lengkap sket. Next time nk beli skrup dia pulak.

Hum.. Sungguh aku menjaga muke skrg ni.. Sbb rasa mcm semacam je bila tgk muke skrg. Lgpun x rugi.. Utk suami jugak kan?

And next entry nk share satu lagi produk yg aku pakai utk kulit cantik remaja. Hehe. Tunggu tau..
Published with Blogger-droid v1.7.2

4 comments:

yangyuyu said...

hehe guna satu set memang cepat rasa kesannya kan...aku pun terus menerus setia dgn srg ni-murah dan bagus yg penting halal

set ko tu ada toner tak-toner dia wangi

Azhariah Zuber said...

wah gigih ko. nanti review

a.z.n.e.e said...

ummie:
betul ummie.. yg penting halal.. plus murah mmg diakui!!

a.z.n.e.e said...

azza:
jom jom join the club.. :) hhehehe

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails