06 September 2011

Safi Rania Gold!

cak! hehehe..


tak sabar nak citer!! aku beli Safi Rania Gold.. tak sabar bukan sebab apa... sebab ada 'orang' suggestion kan... hehehe... siapakan orang itu?? sila angkat tangan...!! hehehe..


sejak umur yg semakin mengingjak ke 3 series ni.. macam2 masalah kulit timbul.. bukan mcm dulu, senang je nk jaga...


sekarang ni, tetiba berjerawat lah! berminyak lah! kusam n tak berseri...


dah jenuh jugak tukar-tukar produk.. kali ni memang nk cuba SRG... tambahan dah baca mcm2 testimoni di internet ni... dan jadi lagi kuat sebab orang2 terdekat di facebook dan blog sama2 dah pakai...  thanx korang...


Nanti tunggu review lg 2-3 minggu testimoni aku pulak ek...


Harga 1 set tu RM35.90 (Toner, Krim Siang and Krim Kecantikan) + Rm12.90 utk Pencuci... murah la jugak kan?


p/s: sesiapa yang dah pakai n nak share pengalaman.. mehla komen kat bawah ek...





Published with Blogger-droid v1.7.2

8 comments:

ayu said...

murah gak ko beli ni kan..hehe..all the best wehhh

a.z.n.e.e said...

aah.. murah kan?? jom kita pakai sama2... :)

jejaka anggun said...

rasanya kalo nak dptkan muke sama mcm yg jadik cover kotak tuh kene kopakkan tulang pipi ngan cucuk botox skalik... baru menjadik...

yangyuyu said...

nanti cerita hasilnya:)

a.z.n.e.e said...

JA:
huhu.. xpela.. kt try tonyoh dengan kertas pasir dulu.. ok ke tak?? hehehe

a.z.n.e.e said...

ummie:
ok der.. :)

silverlady said...

aku beli satu2 mahal sket...nyesal plak xbeli yg kotak

a.z.n.e.e said...

nadia:
kdg2 susah nk dpt yg sekotak.. so, kita pun beli apa depan mata jer... kita kan bizi woman... hehehe

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails