07 September 2011

Gubahan Bunga SSF

Bertahun mundah-mandir, tak tahu kat Ipoh dah ada SSF.. selalu jengah kat Sg. Buluh jer.. gile ketinggalan keretapi monorail aku ni.. huhuhu..

korang tau x, masa sebelum raya SSF ada buat offer giler.. especially bab gubahan bunga.. offer dia ada kat semua cawangan.. bukan kt spesifik SSF jer..

memang best!!

tempat2 mcmni memang best pegi... x kira pegi dengan Abang Kash ke ataupun dengan mak and adik aku.. Semua memang gile suke benda2 gini... Dan korang pun mesti suke kan?? Hehehe.. siapa tak suke benda2 cantik..

first time pegi, pergi dengan abang kash.. huwaa... dasat ktorng berangan... hehehe.. aku pun nk rembat dah satu gubahan bunga... tapi sabar dulu.. canteks... harga untuk gubahan bunga semua 50% noks... cun...!

bukan senang nk dpt harga gubahan bunga murah mcmni.. kedai2 biasa pun, makan rm200-rm300..

pastu, pegi pulak dengan mak... hehehe.. memborong nampaknya kami! borong pun sebab ada sorang minah tu nk bertunang tak lama lagi.... huhuhu... 

masa ni, aku dh memang tergedik2 dah nak rembat satu gubahan... tapi sabar... round lagik... round lagik... naik atas, turun bawah, naik balik... huhuh.. sudah nya masa kat ground flour, terjumpa satu pasu..

MORAH!! 
RM 15.90 jer after less... aku rembat...

terus g tempat bunga... cucuk2 bunga.. test2..gubah2 je kat atas lantai tue... terus jadik gini....

jeng jeng jeng...



akhirnya, beli terus... bila dihitung kira, nilai semua RM150 ++.. 

okla tu, dapat pasu cantek n morah.. bunga n pasu  pun ngam dengan tema langsir... jatuh lagi murah dari yg dah siap pulak... hehehe...

dan letaknya di atas meja console  jati kat tengah2 hall... hehehe..

p/s: cita2.. nanti nak beli bunga tinggi pulak... yg sama tinggi dengan aku... ohok ohok... ekekeke...tapi tunggu sales la... hehehe... gunalah wang ada semaksimum yang mungkin.... :)

2 comments:

Adlina Husaini said...

uhuk uhuk terbatuk kejapp..cantik sungguh laa munge2 tu kak oiiiiii...bestttt sgt sgt kalau dapat rembat sebegitu

a.z.n.e.e said...

Ina:
hehehe... bole la.. sekali setahun jer... huhuhu

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails