04 December 2010

UncleSeekers buat hal!!!

ish... nape la jadi manusia yang nk mengaibkan orang lain...??


syok??
nak glamour??? (itu yg guna nama mantan permaisuri)
nak duit?? (konon tak duit.. dah takut kena tembak, mmg la xnak amek payment.. cari hantu pun, bukan ada org nk bayar, kan?)


aku dah baca satu persatu entry yang uncleseekers buat.. cerita pendedahan skandalnya dengan Permaisuri Aishah:





  1. Permaisuri Aishah Part 1
  2. Permaisuri Aishah Part 2
  3. Permaisuri Aishah Part 3
  4. Permaisuri Aishah Part 4
  5. Permaisuri Aishah Part 5
  6. Permaisuri Aishah Part 6
  7. Permaisuri Aishah Part 7
aku rasa aku ada conclusion dari mind aku yang ilmunya tak berapa mendalam.. tapi aku masih ada hati dan perasaan untuk menilai..

  • Permaisuri Aishah Part 2 - mengibaratkan skandalnya mcm Lady D dengan Dodi Alfayat!! Muke pun mcm tak siap ajer.... boleh caya ke?? Abang Kash kata ini semua orang yang sengaja nk cari untung je nih... Dosa aibkan orang tak tahu ke?
  • Permaisuri Aishah Part 3 - pembongkaran yang tak jadi! Tapi menunjukkan kemesraan dan keprihatinan seorang wanita yang baik...

  • Permaisuri Aishah Part 5 - nak kata ko ni baik ada byk ilmu agama.. apesal g tempat2 yang ada pompuan seksi?? Ish... memang la ko ni tak boleh dipecayai! sendiri pun tak betoi... cakap je yg pandai! Teringat aku kpd beberapa orang penipu yang aku pernah terkena... Semua akan cakap diri dia bagus.. baik... tak berdosa.. naif... tapi hakikatnya...??

  • Permaisuri Aishah Part 6 - paling aku sakit hati... bila ko keluarkan carta2 pengunjung yang singgah ke 'rumah' ko... adoi... ko nak lawan Ben Ashaari ker ape??? sebab sebelum ni xde org jenguk blog ko ek... kesian nya kat ko... kena cari alternative cari publisiti murahan!





Permaisuri Aishah Part 7 - paling banyak pembohongan... nampak sangat ko nak duit!! sebab kali ini ko nk buat buku pulak... cis!! memang cilake! kalau la permaisuri Aishah memang sakit, seharusnya ko faham keadaan orang sakit yang mungkin emosinya tak stabil.. buat apa didedahkan segala gambar2 peribadi tue! dah takut dengan pistol, baru menggetar ke?? adoi...

so, kita sama2 la.. berfikir... berhati2... banyak pengajaran dari cerita ni... 

p/s: jangan mudah percaya dengan orang yang baru dikenali... mungkin dia ada agenda dia sendiri... rambut je sama hitam, tapi hati hitam tak nampak! habis segala benda dibongkarkan! Moga Tuhan ajela yang balasnya

p/s: kita sebagai blogger, bukannnya menggunakan media ni untuk satu platform ke arah benda yang tak baik... Kalo uncleseekers fikir, blog ni untuk membela diri, keluarga dan orang yang disayangi.. tak perlu dedahkan segalanya... Pandai2la selesaikan secara dalaman... Memang kami semua tak akan faham... Nak buatkan kami faham, itula terkeluar semua isu seluar dalam, baju dalam... tak perlulah! Kami semua tak mahu tahu pun!! Kami tetap menghormati beliau walaupun sebagai mantan Permaisuri!


Inilah dia uncleseekers !

5 comments:

jejaka anggun said...

cam x penting jer nak amik tahu kisah dorang nih....

ayu said...

aku ada baca kat blog beautiful nara dulu kes ni...mmg geli tekak baca..sampat part 2 je..lepas tu malas dah baca..

a.z.n.e.e said...

aah.. dorg igt kt ni ada masa ke nk tlg pk kan hal dorng.. cuma aku rajin baca sbb x suke dgr citer bukan2.. aku nk nilai sendirik!!


uncleseekers:padan muke kau!! ko tak berjaya menghasut aku!

silvertech said...

aku pun dpt email pasal nih...hai mcm2 kan

a.z.n.e.e said...

hum.. malas nk caya!

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails