24 September 2010

Shiroi Neko & Chivato in Nothern Region

ada sesapa di sini peminat ROCK???


i'm sure tak sikit pun, banyak... tak banyak pun, sikit mesti ada yang minat ROCK??


sesapa yang berminat dan berjiwa rock, bolela beli T-Shirt Shiroi Neko & Chivato dengan mudah skrg sbb T-shirt ni dah ada kat Utara.. dah tak payah turun KL dah... dan korang pun dah boleh beli secara online... Senang je kan? Klik klik jer... Semua dihujung jari...


Korang g Bandar Perda, Penang cari Zephyr Rock Station!


Design dia sebenarnya bukanlah limit kepada yang berjiwa rock sahaja... tapi sesapa sahaja yang minat kepada design dia yang sangat cantek dan bagi aku setiap satu tue mcm ada satu cerita jer kalo kita tenung bebetul T-Shirt tue kan?




Jangan membebel banyak la, jonny... Jom la tengok design dia... lawa wooo... Pompuan punye pun ada.. Laki punye pun ada....












Amy Search semua pakai baju Shiroi Neko ni... tp mmg ngam la...



 "sape nak beli, kol je Arm ok...."
itu kata owner Zephyr Station




p/s: aku selalu sokong biz kawan2... moga biz ko maju k, Arm! ehem.. ehem... announcement!! tokei Zehyr ni masih available k! hehehe


p/s2 : nak view lagi banyak design ... jom add Facebook : Zephyr Rock Station!

4 comments:

aRoL said...

dasat ar design, tapi rasa macam tak kena ah tua-tua pakai baju lambang tengkorak lagi hehe... apapun rock tetap rooooooockkk hakhakhak..tertelan lalat..

white rose said...

akak beli ke?

sy tak minat...

jejaka anggun said...

mcm style ed hardy.... messy ngan design yg penuh satu baju.

a.z.n.e.e said...

Arol:
rock tak kenal usia...

Dylla:
akak tukang canang!!

JA:
yup mcm ed hardy konsepnye... rsnya ada jual jgk ed hardy..

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails