01 October 2010

Songket Batch 5!!!





salam semua...

hahaha.. sudah lama tak ke udara... asyik perap aje... sian kome yea...

itula dia, bukan senang nak maintain 2-3 blog ni... mesti ada yang terabai.. terpaksalah mengakui aje kelemahan sendiri... hehehe..


tambahan sekarang stok songket banyak perlu diuruskan... jadi, masa adalah sangat terhad! tido macam tak tido... mata pejam, tapi otak berjalan... huhuhu...

jadi, jangan citer panjanglah!! usha terus stok songket yang baru diupdate!










  


p/s: Ramai yang kata cantek... kerana mereka dapat sesuatu yang:

  • Berkualiti tinggi- Songketnya tak mengecut, tak luntur, tak meregang, tak meretas dan lain2.. Kainnya jugak tak panas dan serap peluh...
  • Songket berukuran 5-6 meter.. Jadi, boleh dapat 2+1... 2 helai baju dan sehelai kain.. Jadi, boleh buat 2 fesyen yang berbeza dan bertukar ganti!
  • Harga mahal bersesuaian dengan kualitinya.. Lebih mudah, boleh pilih untuk bayar secara penuh atau 2 kali bayaran ansuran... Kedai Kain Ah Chai pun mintak CASH penuh maa..
  • FREE DELIVERY!! by GDex... kalau dah habis bayar sebelum pukul 12pm, terus kami courier.. Insyallah esok sudah dapat di tangan anda!! Tak perlu tunggu esok, lusa, tulat tertonggeng!! Hehehe...
  • Bagi area Kampar, Ipoh, Bat Gajah, Teluk Intan, Kuala Kangsar dan seangkatan dengannya, kalau nak tengok kain, kita boleh bagi tengok LIVE ke tempat anda.. Tapi bawakla kawan2, adik-beradik, sedara-mara tengok sekali... Berbaloi la kalau drive jauh2 sebab kita tak mintak caj pun... Orang KL, kalau nak tengok pun boleh... Insyallah boleh diaturkan!
Orait.. Ok da... Anything, nak cuci mata lagi, klik kat sini kay!!!


Konsep 2+1

 Kebaya Cheongsam!
Kurung Moden

** 2 helai baju berbeza fesyen menggunakan kain yang sama!!! 
So, jimat kan? Dan cantek!!! Hehehe


Selamat Bersongket!!!

3 comments:

yangyuyu said...

cantiknya aznee...gambar tu ko ke beb..confius aku

Nur Misnan said...

salam
love d red one..
gambar yang no 6 tak silap
merah berlepat..

how much is that? berapa meter?
let me know how much..
tq

a.z.n.e.e said...

ummie:
tq.. itu adik aku... huhuhu bukan aku tau...


nur misnan:
tq.. yg merah tue mmg cantek.. tp kena cepat sbb ramai yg bertanya... siapa cepat, dia dapat.. hehehe

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails