13 September 2010

Seronok gamaknya membunuh di bulan puasa!!





hum... kesian mangsa, Datuk Sosilawati Lawiya dan 3 mangsa lain yg dibunuh, dibakar dan dibuang!!

pelik manusia ni... saat2 nk timba pahala banyak2.. pegi pulak bunuh orang!! dah la bukan setakat bunuh jer, pi pulak bakar tinggal abu jer... buang lak tu ke sungai!!!

ape punya manusia la... memang tak dak hati...

disebabkan duit, gelab mata sampai nak membunuh orang!!

bunuh, bakar bukan setakat seorang!! bunuh sekali org yang tentu2 tak bersalah.. tak pasal2 driver kena bunuh.. tak pasal2 pegawai bank pun kena bunuh!!

sialan!


nk tau lagi lanjut, klik link ni ek!


Empat suspek ditahan reman

Kes bunuh Sosilawati: Transaksi jutaan ringgit

Kes bunuh Sosilawati: Jam jadi petunjuk






p/s: bunuh je balik Datuk tue!!! dia bukan ada family kot... dok kat dunia ni sorang2... xtahu ke apa perasaan keluarga yang kehilangan!! BODOH BETOI!!

5 comments:

eqbalzack said...

betul laa...
dah buat salah nak cover2 muka lagi...'BAB 1' betul!
kalau membunuh tu halal...dah lama abg eq bunuh diorg ni!

**kesian anak bini mangsa bunuh tu...

a.z.n.e.e said...

abg eq:
kan? kan? mmg vavi betul!!!

white rose said...

ni dia sengaja nak cetuskan perkauman...siap laa kaum2 deme ni...
sure ade yang membalasnya...

jejaka anggun said...

yg bunuh tuh bukan islam... apa dia nak kire bln puasa ker bulan hantu cina ker...

a.z.n.e.e said...

Dyla:
sabar2..

JA:
a'ah.. ms tue tak perasan, yg dia bkn melayu... huhuhu

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails