18 September 2010

Blogger TTT @ Nadia meninggal dunia...





Sangat2 terkejut dengan berita pemergian TTT (Toh Tuan Tanah)...

Sebelum ni mmg dia dah jarang update blog... kalo update pun, dia btau yg dia br kuar dari hospital... Tapi tak tahu sakit ape.. Khabarnya sakit kanser serviks...



Sedih sgt2 rasanya... Walaupun tak pernah jumpa dia... Tapi mmg tahu TTT sangat baik n mesra... Semua orang mesti suka kalo baca blog dia... Tapi sekarang, blog dia pun dh ditutup!


Last contest, dia ada bagi hadiah Blackberry pada pemenang... AKu tak sempat nak join sebab xdan nk edit gambar....




Buat Arwah TTT @ Nadia:
Semoga sis sentiasa dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman... Allah menjemput sis lebih awal tentu mungkin untuk memelihara kita dari segala yang tidak baik... WAllahualam... Semoga kebahagiaan milikmu selamanya... Al-Fatihah..


Untuk info lagi, sila klik sini...




tiada kenangan lagi yang ditinggalkan TTT untuk kita semua... cuma ada sket sinopsis blog yg aku amek n kita boleh baca,,, sbb blog pun sudah ditutup...







pesanan terakhir TTT ..yang tak pernah lekang dengan imej Tutup Mata..




ini rupa blog TTT.. dulu aku suka tulis sms dia kat inbox sbb kuar bear yg cute-mute... dan TTT pernah ubah rupa bear special request dari aku... dia layan je n dia sangat friendly... sedihnye..




TTT,kita sedih sgt2...

3 comments:

jejaka anggun said...

takziah

white rose said...

innalillah...
semoga rohnya bersama org2 beriman...

a.z.n.e.e said...

AL-Fatihah untuk arwah..

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails