08 August 2010

Our sweet garden..

Dah lama tak citer pasal umah agam kan?? Huhuhu...

Okla, arini aku update sket pasal umah agam... Usaha keras kali ni dilakukan oleh abang kash.. sepenuhnya... Masa tanam rumput depan umah aritu ada la jugak aku tolong... Tapi yang baru ni... Aku cuma tolong teman g beli rumput n pokok jer... Huhuhu..


Sebab aku bizi dpn pc update blog Kashfee Anggun jer.. Huhuhu.. Abang kash pulak syok kat luar.. dari pagi pastu sambung pulak petang... Huhuhuh..


Oklah, jomla usha2 garden ktorng nih... Hehehe..


... taman sebelah porch utama...
... pokok hati-hati.. sebab bentuk daun dia mcm love kot... tapi bukan pokok berhati-hati di jalan raya yea... Huhuhu..
... rumput first phase ni ada la jugak aku tolong... jadi baru ni, haram....

...depan porch parking kereta..

yang belum ditanam!!! yeay!! yang ini aku suke!!


Nasib baik la, abang kash suke menanam... Aku pulak mmg tak reti.. Jangan la sembang dgn aku pasal pokok... Pasal design ke okla jugak aku nk merepek sket2..


Sebenarnye aku petak dah dgn blog Kashfee Anggun... xde idea nak design banner bagi nampak cantek.. Design logo jadi 3D ke kan?? Seriously, petak!!

Abang kash marah aku sebab dia kata, kalo buat design untuk orang, bukan main cantek... Untuk diri sendiri punye, mcm hampeh!

Aku memang mcmtu... Kalo sendiri punye, mesti macam taik... Aku rasala, salah satu benda yang memotivasikan aku untuk buat cantek.. adalah upahnya... Idea mesti datang mencurah2.. Aku suh abang kash bayarla pengeras sket kat aku... Mana tau, idea dtg byk kan?? Tapi dia tak nak la pulak.. So, aku rasa memang banner aku akan hodoh macamtu la jugak... Huhuhu..

4 comments:

senandung semalam said...

cntk ;)

Adlina Husaini said...

sukanya..hari tu baru bgtau kat sen nak tanam rumput kapet belakang umah, nak bagi aisy main bola kat situ hehe..

suka la taman tu..ada batu2 putih tu..

tingin nak buat tapi tatau la bila
ni ngan posa lagi..ntah le bila boleh realisasikan impian tu kihkihkih

ecah said...

wahh..sudah ade taman lor..jge leklok kak..jgn layu plak pagi raye~

Anonymous said...

membaca seluruh blog, cukup bagus

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails