06 August 2010

dtp yang tak cantek!

Salam pagi..

Aku bangun sahur subuh tadi... Huhuhu.. Insyallah langsai hutang pose harini.. Gile last minit, kan? Kalah orang mengandung.. Biasala, manusia ada banyak keuzuran...


Aku malam tadi serrender update blog.. Sebab rasa dh sakit lak kepala ni asyik nengok warna.. Kdg2 bukan ape, blur bile dh lama sangat ngadap PC... tambahan semalam extra kerja sebab kena design nk tgk coding html untuk blog Kashfee Anggun... dah lama gile tak wat kena belek2 coding ni..


lastly, aku give-up sbb xle upload gmbr je... Pastu coding mcm dh hampeh.. Abang Kash dh bebel2kan... Sekali dia buat, boleh pulak kan? So, i leave it to him.. Bangun pagi ni, dah setel! Cume aku kena betulkan dtp gambar jer.. bagi sharp! color bagi menarik lagik! ataupun design semula je banner tue! Huhuhu..


So, korang rerajin la klik sini... Pastu, kasik komen yea... Sales still on.. Alhamdulillah aku enjoy jual Songket!

3 comments:

alfa juliet said...

sejak2 kena redeem ni, makin jungkies lah ko ek..hehehe...takpe teruskan usaha, aku tumpang seronok

white rose said...

wah...tahniah...naseb ade abg kash kan...

a.z.n.e.e said...

azza:
xdela.. dh kureng.. fokus skrg lebih pd blogshoppe aku pulak..huhuhu... tp kena jg hati blogger TA, jadi update la jugak..


dylla..
itula.. anyway, tq for become KA follower yea?

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails