12 July 2010

accident lagik!

salam..
sori lama tak online..

berita terkini: semalam bontot kete kena cium! tensi!!! lampu belakang pecah... bumper calar n tercongek bawah tayar!
bengang gile!!!
lagi sekali aku accident disebabkan orang lain punye salah! aku yang berhenti masa nak tunggu turn kuar dari simpang ni yang kena langgar dari belakang! sialan!!!
hasilnya, walaupun lampu dah ganti... tapi luka calar masih ada!!
ni yang aku rasa macam nak tukar kete jer.... bengang betul la... kita jaga kete elok2.. orang lain pulak kasik rosakkan!

12 comments:

Fontonk said...

pakai kereta murah2 sudah kak. haha

a.z.n.e.e said...

skrg pun morah jugak... buatan malaysia!

yangyuyu said...

bwk bersabar ye aznee, kengkadang kita dah bwk dgn cermat pun org lain tak cermat...malang memang tidak berbau..

take care

alfa juliet said...

bleh tak tunjuk ggambar kete ko tu? mana tau nanti nak ganti kete baru ka, bleh la buat kenangan..hihi

a.z.n.e.e said...

ummie:
betoi tue..

azza:
gambar xde.. gabra.. aku sorg je yg ada time tuh...

n4dh!3r4 said...

sabar ye kak.. tu la kita bwk elok2 org pulak yg sebok nak cium keta kita.. hai la naseb badan... huhu

a.z.n.e.e said...

nadira:
a'ah... kalo x kena mmg bernasib baik... tp kalo terkena nk buat mcmne kan?? ujian la kot...

Cikgu ILi said...

Jonny...kalau ko marahkan org sekalipun...jangan sampai marah nak jual kete ko.
Ko tau kan kete kalau ko mention perkataan jual tu..dia akan merajuk..dan akan buat hal.

a.z.n.e.e said...

ili:
aku xpernah cakap kat dia.. aku cakap kat blog jer.. hehehe.. tp sakit hati la tgk luka dia tuh..

jejaka anggun said...

sedih kan kalo brg yg kita jaga elok2 tp org lain yg jahanamkan?

Cikgu ILi said...

Jonny,
Jangan...jangan sesekali mention di mana2 pun...kalau cakap dalam kerete lagiiii la parah..
Aku dah penah kene...Zuki tak percaya..dia cakappp jugak.

a.z.n.e.e said...

JA:
haa... itula pasal marah sgt2 nih...


Ili:
oh tidak.. tidak sama sekali... nk cakap jual pun tak sampai hati.. syg sgt2 kat AFR!!

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails