03 June 2010

the truth me!!

saya sudah tukar lagi kulit yang baru.. huhuhu.. macam ular salin kulit!! tapi ni lagi expres... huhuhu...
sebab terlalu sebuk, jadi tak sempat nak blogwalking apatah lagi nak tukar kulit... nampaknya, saya tak boleh lekang dengan designer lama... masih setia sebagai peminat Giselle dan pengguna ! hope lepas ni Emila Yusof akan buat jugak free blog template!! huhuhu... plizzzz.. sape sangka Malaysian ada seorang illustrator yang sangat berjaya!!!
sejak duduk di dalam dunia prasekolah... i really adore cartoons!!!
so, ini dia.. kulit blog baru saya yang masih kartoon!!! rasanya tak secocokla dengan jiwa yang sangat serius!!


p/s: minggu ni bertugas sebagai guru bertugas... arghhh.. rasa sangat kekok dan pelik untuk menjerit pekik.... sebab kat prasekolah tak payah jerit2 pun.... cakap2 biasa jer... ala2 ibu mithali gitu.... huhuhu.. tapi betul!! mane ade jerit2 sangat dah.... cakap dengan penuh kasih sayang depa lagi nak dengar cakap!!! hummm.... pelik! padehal dulu akula yang singa!

2 comments:

jejaka anggun said...

asik tol tukar baju nih.... shopping jer kejenyer....

a.z.n.e.e said...

JA: dah banyak duit.. shopping jela.. hahaha...

ok tak baju baru i nih??

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails