07 June 2010

swimming suit untuk muslimah!!

semua serba canggih sekarang... tapi secanggih mane pun, agama tetap tak boleh ditolak tepi... setinggi mana kita pergi pun, peraturan agam tetap kita junjung...

dan paling menarik, baju swimsuit utk muslimah pun dah ada... bukan tak cantek designnye tapi lebih up-to-date lagi... jadi, nak ajak sesapa yg berminat.. boleh klik link ni utk cuci mata...



kepada muslimah yg suka swimming.. dah tiada masalah sekarang... tambahan sekarang apartment dah banyak yang ada swimming pool kan? so senang la kalo nak bermandi-manda dengan anak or family...

ohya, butik ni kawan sekolah saya yang punye... jom kita usha2.. mane tahu, ada yang berkenan...


p/s: selamat mencuci mata...

6 comments:

senandung semalam said...

cntk...i rm bpe..hehehe

a.z.n.e.e said...

RM120 rasanya, try click blog dia..

ayu said...

menarik gak ni...sbb selalu tengok yg jenis muslimah ni lain sikit...labuh plus nampak mcm extra besar...yg ni nampak la ok sikit..

a.z.n.e.e said...

haa... click2 n beli... hehehe...

ayu said...

haha..tunggu aku buat swimming pool kat rumah aku dulu naaa..hehee

a.z.n.e.e said...

ayu: hehehe.. xpe.. boleh ajak geng2 meor ke swimming pool on weekend..

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails