29 June 2010

Songket Moden Berkotak Istimewa


Salam... nampaknye arini aku dan abg kash bizi menjual songket ni dikalangan kawan2... almaklum sahaja la benda baru.. lagpin, kat perak memang xde... jadi, mcm benda yang hot lah...




disebabkan blogshop masih lagi dalam pembinaan dan aku rasa mungkin ada yang kat luar sana dah tertunggu2 nak tengok... jadi, aku upload dahulu kat sini sebelum kita berpindah ke blogshop baru... boleh kan gitu?

so jom cuci mata..


1) Songket Corak Berkotak

Kod : SCK 01
Color : Dwi-Warna (Oren-Merah)
** sangat cantek n hot dipasaran.. sesuai untuk grand dinner, bertunang, nikah atau any other occasion yang seangkatan dengannya.. kalo korang pakai, sure semua mata akan menjeling... believe me! glame u!!!

Kepala Kain
(corak sangat lebat, rapat, padat, dan benang nampak timbul dan coraknya menonjol)


Kaki Kain

Badan yang bercorak kotak... Inilah yg istimewanya... Sebab selalu badan kain hanya plain color ataupun ada small dot.. Cantek nak mampos nih!!!
Harga : RM350 (Free Postage)

T&C:
1. Only for serious buyer.
2.Email me @
azneefazrein@yahoo.com or sms me at 012-9711772 for booking or order.
3. Allow 2x payment.. But delivery will do after full payment.
4. Bokking valid until 3 days after confirmation availability by me..
5. first come first serve method.

Attention:
1. Need to know, the design is very limited.. Most of the design for 1 color only 5 pcs in Malaysia.. so, it's really unique and hard to get in the market..
2. The quality is totally different from other similar products.. (sesiapa yang pernah terkena samada kainnya mengecut, mengembang, keras, merekah, luntur etc... tapi yg ini adalah kontranya... ini berdasarkan pengalaman saya sendiri sejak 2007 sampai sekarang)

2 comments:

jejaka anggun said...

gitu.... nnt nak sanding sok cik JA order yer

a.z.n.e.e said...

JA:
hehehe.. doa JA cepat2 naik pelamin.. for you, of coz yang terbaik ai kasik k..

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails