17 June 2010

Join Contest Fotogenik by Izyan Izzaty!


terbaca contest ni ada di mana2.. jadi kita pun teringin la jugak nak join... lagipun dah lama tak join contest... Contest ni anjuran Miss Izyan Izzaty!



huhuhu.. aku saja2 suka suki.. hope sempat lagi la join di saat akhir nih..
so, inilah gambar yang dipertaruhkan.... hehehe...




so, syarat2 contest ada di bawah:

1.terbuka kepada semua peringkat umur.

2.gmabar anda seorang !


3.gambar anda mestilar sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'


4.hanya sekeping gmabar sahaja d benarkn ok ??

5.mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY

6.sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org .

7.letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :)

8.tarikh tutup contest ini ialah 30 JUNE 2010.




so, utk tag 3 orang.. aku pilih:

1. Ili Izyani - aku tau ko kan ade byk koleksi bergambar nih...

2. Ummi Saadah - sila shoot gmbar guna DSLR baru ko k... hehehe..

3. NadiaZul - sila join jugak contest ni ek... jom cuba nasib!

macam sikit sangat la pulak kan? yang lain, kalo nk join... jom.. jangan segan.. tapi for ladies ajela.. hehehe...


7 comments:

Cikgu ILi said...

Jonny...tak tau la nak letak gambar yang mana satu...selalu camni.ko pilihkan la utk aku..boleh?

a.z.n.e.e said...

ili:
hahaha.. sbb byk sgt ek.. ala, mesti dlm peti besi folder ko banyak ni.. yg ditayang mesti tak secanggih yg ko simpan.. cepat keluarkan!!!

a.z.n.e.e said...

huh?? yeke.. br td aku bukak... sat..

a.z.n.e.e said...

ili:
ko buatla contest.. aku join nnati.. aku buat marketing sekali.. ala.. keciwanya...

yangyuyu said...

adehh...hahaha..aznee yg gigih:)

a.z.n.e.e said...

adoi.. terasa diri sgt sengal!!

silvertech said...

xpe aznee...tp camne 15 jun boleh ke 30 jun peginya...hahaha

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails