14 May 2010

wondergirls n H1N1!!!

holaaa...

ada lagu nasihat yang best! yang nak share dengan korang...
sebenarnya dah lama dah aku tgk videoclip nih... tapi tak sempat nak upload... dan akhirnya sangat malas nak upload.. so, korang klik je link nih... and tengok ek!


enjoy sesangat!

walaupun, tengah bersuka-suki dengan lagu tuh... kata2 dia pun amek jugak tau...! sebab apa dia cakap memang betul!

11 comments:

mR.sYaH said...

ske wonder girls.. heheh..

jane said...

ngehehhehehheheeh
=)

skirt dorg seksi kan?
lallalala~

white rose said...

memang mantop laa dorng menari...
lirik2nye...haha...mmg kreatif...

tq kak, share ngn ktorng...

alfa juliet said...

aznee, hari ni broadband dah beruk band...tak dpt aku tgk v.clip tu....penat je aku tunggu depan pc, len kali lah ek...

apa pun aku suka penampilan ko dgn shawl entry lepas...

Cikgu ILi said...

Gelak beso aku.
Aku baru ni kali pertama tengok yang version lirik yang ni.
Kalau tukor suara ppuan lagi best kan.

a.z.n.e.e said...

syah:
hehehe... mestila suke.. awek kan??

jane:
hehehe..

dylla:
a'ah lirik dorg tu yg mahal tue.. mmg sesuai dgn gerak badan n lirik dia sekali kan?

a.z.n.e.e said...

azza;
xpe.. nexttime ko bukak... jgn lupe.. sbb best!


ili:
hehehe... itu yg confirm ubah tue aku rs org malaysia jgk la.. dr segi slang n dia punye bahasa pasar.. huhuhu...

tp aku lg suke suara jantan mcmni.. lebih kelakar! hehehe...

jejaka anggun said...

hehehe. last yr kakak ai masuk spital sebab suspected H1N1. seb baik nyawa dia panjang....

PUTERI HANNAN(FATIN) said...

nak tgk vid tu.. tp takleh.. jenuh nunggu buffer... nyampah i!!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

eke.

l0lly pom suke :P

a.z.n.e.e said...

JA:
really?? biar betik?? hummmm... alhamdulillah sehat...


FATIN:
line skrg mmg hampeh! nnt tgk lg yea..

mis Lolly:
yeaaa... best kan?

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails