16 May 2010

luka baik dengan TYT!!!


sape ingat lagi status aku kat fb... pasal jari aku yang sakit tuh..??

huhuhu.. yang nyatanya jari itu masih sakit lagi... berdenyut...






tak tahu nape effectnya sakit sebelah tangan dan kebas jari2 lain sekali... kadang2 sakit sampai ke kepala...


x sangka pulak, sakit merepuh panas ni... sampai mcmni sakitnya.... inikan pulak kalo terbakar, melecur ke, kena asid ke kan??? kompom lagi sakit!!!



aku sengaja tak nak update cite ni kat blog sebab mcm ngada2 la kan?? sakit sket je konon... tapi sebenarnye, kadang2 menahan sakit mcm nk terpitam.. kadang2 mcm nk terkencing aku... especially kalo lepas kena air... xkan x nak mandi pulak kan?? nasib baik abang kash tak suruh masak... kalo tak, mahu aku menjerit sakit kot!!!


tapi motif update citer ni, nak share dengan korang... rupenye luke2 macamni boleh guna minyak TYT!!! ek??? betul ke??


aku pun baru tahu daaaa.... Guru PK1 sekolah aku yg btau... masa anak dia pas operate accident setahun dulu... sapu TYT ni la... sampai baik.... aku pun try...


eh, memang betul la... luka ni kering...!!! kalo tak sebelum ni berair dan bernanah beb!!! pas sapu ubat anti-kuman, baru xde nanah.... adesss....


dan sekarang aku terus je sapu TYT nih... nampak macam daging dah start tumbuh!!!


p/s: gambar mmg sengaja tak clear.... supaya korang tak geli... sape yg tengok luka aku, semua tak sanggup tengok k!!!

luka ni pun aku buat modal... raih simpati anak2 murid aku supaya depa senyap... tak bising sangat... jangan bising, nanti cikgu lagi sakit... huhuhu... kesian depa... sambil nyanyi, sambil tengok luka aku... sampai tak kuar suara... cikgu dia je yang nyanyi lebih... agaknya geli kot tengok luka nih... hehehe...

10 comments:

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

selamat hari guru

jejaka anggun said...

sian cikgu sakit.

selamat hari guru la yer....

a.z.n.e.e said...

tq all!

white rose said...

hahaha...

mahal sungguh modal akak tuh...


SELAMAT HARI GURU kak...

a.z.n.e.e said...

biasa.. tipu sunat...

tapi sakit mmg x tipu.. huhuhu/..

Cikgu ILi said...

Jonny..semakin ngeri sebab daya imaginasi aku dapat bayangkan jari ko tu!
Get well soon dear...hidup TYT!

a.z.n.e.e said...

tq...

argghhh... menderitanya....
cepatla baik...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

camat berhari guruuuuuuuuuuuuu.

eynda said...

Selamat hari guru....tak pernah tengok la ubat tu...bagus ye...

a.z.n.e.e said...

lolly:
tq lolly!

kak eynda:
ini ubat daun herba serba guna.. sesuai utk org bekeluarga!

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails