27 May 2010

Suratan atau Kebetulan????

aku terbaca di dalam FB....

atas keprihatinan seorang muslim... satu perkara baru dibongkarkan...

diwaktu semua orang tergila2kan nak pakai crocs... tetiba terkeluar pulak citer pasal nih.. ada orang yang marah... konon sengaja nk sabotaj kasut cap buaya nih?? huhuhu...

ada juga sebelah pihak yang menyatakan... ini adalah perang saraf ke atas umat Islam... nah, nama Tuhan korang dipijak2!!!









p/s: benda nih belum ada kesahihan lagi... atau dokumen bertulis untuk mengesahkannya... tapi as seorang pengguna yang beragama Islam... aku rasa sedih dengan insiden di atas.. kalo aku tergolong dari golongan ini, aku memohon sujud dan ampun dari-Mu Tuhan...


10 comments:

yangyuyu said...

hmm, aku ada baca jugak info ni dr blogger lain..

wallahualam

Cikgu ILi said...

Jonny....alamak.......tapi aku takde kasut crocs.

yan said...

oh no...

jejaka anggun said...

OMG... ni kebetulan saja lah. kenapa lah org islam selalu sgt nak sensitif. kan elok kuatkan tiang agama n amalan diri sendiri dari dok sibuk menyalahkan org lain yg cuba nak menjatuhkan kita...

yangyuyu said...

ili, crocs hello kitty ko pun gambar kepala buaya sama gak weh..bam kata, jom kita korek logo buaya tu..huhu

Razzi Eddyza said...

adk da tgk crocs adk..
ble tgk btol2,mmg trtulis prktaan allah

silvertech said...

bila bace psl ni terus gi check kasut crocs anak aku...sib baik xde ape2 sbb local punye...

yg logo buaya ni baik kita boikot...kalau dah terbeli tu korek je logo buaya mcm ummi ckp...

tetiba rase fobia nak beli kasut crocs kan

a.z.n.e.e said...

ummie:
a'ah dh heboh berkepoh citer ni dikalangan blogger n fb..

ili:
selamat!! tp aku pun xde jgk.. hahaha.. aku dh replace crocs yg aku mahu kepada hush puppies.. haha.. tapi mcm takut je tersubahat sekali.. dok promo benda2 ni dulu kan?

a.z.n.e.e said...

JA:
itula.. mgkn kebetulan atau disengajakan.. kita pun xtau lg kepastiannya... ape2 pun, kalo was2 baik jangan pakai kan?

ummie:
korek better than bakar!

a.z.n.e.e said...

adik:
itula... korek la.. apa lagik!

nadia:
local or ori mcm lbh kurang sama jer... a'ah better la korek.. aku jd seriau skrg.. nak try pun jangan harap la.. takut berdosa pulak!

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails