03 May 2010

lambat lagi nak bertaubat!

aku adalah salah seorang pengunjung dan blogshopper yang hebat!

sebab:-
  • almost everyweek, ada aje pastel yang sampai kat depan umah mak.. sampai abang posmen pun dah tau dah.. siap cakap "rajin yea makcik shopping kat internet!" mak aku senyum aje.. walaupun bukan dia yang shopping.. tapi anak bertuah dia nih!


  • malam tadi shopping lagi beli inner dan shawl... penyakit ini sudah berjangkit dengan cikgu2 di sekolah aku! semua pulak dok pesan tolong belikan itu dan ini! paling best, kena puji cantek! yela.. fesyen tak sampai lagi kat kampar, kita dah pakai dulu!


  • sekarang penyakit sudah berjangkit kepada abang kash... last week dia belikan aku sepasang baju chiffon sulam dari salah satu blogshop jugak! dan tadi telah sampai ke tangan! sangat2 cantek... mekaseh abang sebab belanja belikan sayang baju untuk raya tahun nih!

cantek tak? aku memang sangat suke!


disebabkan keje shopping atas talian ini jugak... syarikat pos-mengepos boleh kaya! harus dorang bagi aku award ke ape,kan?? sebab aku dah banyak labur duit guna servis dorng ni kan?



bukti.. plastik shopping terdahulu... ada lagi.. tapi dah buang la!


dan sekarang aku pulak menjadi pengunjung setia syarikat pos-mengepos ini... kerana aku sekarang jugak menggunakan servis dorng untuk mengepos order TRICAJUS ke merata2 tempat...sudahnya, GDEX offer special servis untuk aku... dia boleh datang amek kat umah kalo mahu... best! inilah servis yang bagus... dia bagi aku sebotol air mineral FREE pun aku dah kembang semangkuk, kan? inikan pulak servis cenggini... akan aku sahut OFFER itu...!!


p/s: kadang2 rasa nk bukak syarikat pos-mengepos pulak... hehehe.. rs mcm masyukkk je depa kan? walaupun zaman sekarang dah kurang poskan surat sebab dah ade email, sms, fax, mms bagai... tapi pos barang semakin banyak, kan? mane boleh pos guna talian... besar tetiba kecik kena sedut dalam line tue... tit tit tit.. sampai sana je tetiba jadik besar balik, kan?

7 comments:

white rose said...

alahai...

canteknye sulaman tuh...

sungguh cantik, mesti harga dia cantik jugak kan...

ni baju tuk raya tahun ni ke???

yangyuyu said...

mula2 kata cuci mata kan..pastu ter"order"hehe...AKu tau sgt bila dah addicted..

dulu aku lah blogshoppers terhebat..hihi...skang aku dah bertaubat..wakaka..tapi belum tahap taubat nasuha..hehe..

Cikgu ILi said...

Cantik Jonny kain sulaman tu....
Mmg syok pun kalau pakai mende yang tak sampai trend tu kat tempat kite lagi..
Kalau shopping ramai2 boleh jimat duit pos.

jejaka anggun said...

tahniah!!

alfa juliet said...

jaga2 jgn jadi addict cukup la..sbb shopping atas tali ni bahya..tetiba duit terkurang gitu je dlm bank..hehe

a.z.n.e.e said...

dylla:
a'ah.. cantek.. rege?? hehe.. abg kash yg bayar.. bukan selalu.. tutup je la mata.. senyum smpi telinga bila dapat! huhuhu..

ummie: dasat quote ko tuh.. taubat tapi tak sampai taubat nasuha.. hahaha.. gelak aku~

a.z.n.e.e said...

ili:
hhehe.. tau xpe.. walaupun org tgk pelik.. tp xpe.. nnt mesti dorg ingat kat kita balik bl fesyen tue sampai.. huhuh.. aci tak? kasik dorg jeles... hehehe..

JA:
hahaha...

azza:
mmg dh berlaku pun... huwahahahahantukecikkuatshopping!

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails