03 May 2010

kucing gatai dari Akemi!

salam korang... best weekend nih? aku bizi ke hulu ke hilir mcm biasa...

tadi selepas habis aktiviti Program Bersama Rakyat bersama Dato Hamidah Osman... aku ajak abang kash ke suatu tempat...

iaitu tempat yang paling aku suke! iaitu Easten Home Deco dan aku beli ini!!! cute tak???






kenapa aku pilih design ini kali ni??

1. suke sangat kucing gatai nih!

sebab mengingatkan kenangan lama masa bercintan-cinton
dengan abang kash dulu!


setiap hari mesti ada kol n sms.. sebelum tdo mesti borak panjang sampai tertido2.. bile bangun tdo ada berpuluh2 sms... bangun je tdo mesti tersengih2... best sangat! rindu sangat saat2 itu!



2.kenapa aku pilih merah?

sebab saje nak mood horny, romantik n cache and cute! romantik ke tdo sekali ngan pussy cat?? ape kes?? sawan ke ape ek!! hehehe...


3. kenapa tetiba cerita pasal comforter nih?

sebab saje suke.. tak dak modal nak citer kot!! huhuhu... tapi saje nk ingat date nih beli so kucing gatai nih... sebab resit dh tentu buang ke laut...

pasni nak tambah lagi koleksi cadar n comforter (kalo ade duit terlebih) lagi... cadar memang dh banyak sebab mmg suke beli dr jaman bujang dulu... tak rugi pun mak aku cakap kalo beli cadar.. senang kalo ade org dtg umah.. tambah pulak skrg dh ade umah sendirik dan 2 bilik dh ade katil... huhuhu...


bilik kedua... of coz kena start kumpul set cadar n comforter dr skrg... pulak umah agam memang selalu org mai lepak sini... huhuhu...


hum... okx sabar nak tdo guna comforter set yang baru nih!!!

"abang, jom kita tdo...!" hehehehe...


p/s: dah lama tak update cite umah agam kan?? senyap sunyi je... itu yg ter-update citer kucing gatai nih! hehehehe... ada orang suh upload gmbr toilet... alamak, haruskah aku cerita pasal toilet??

5 comments:

lan said...

meow.. grrr...

silvertech said...

suke cadar kucing ko nih ;)

aku dah lame xbeli cadar sebab mase kawen byk dpt hadiah cadar...

a.z.n.e.e said...

lan:
pisss... meow!

nadia:
yg org bg ada 2 je.. yg lain sume benli sendirik.. eh, plus ada bbrp comforter yg mak aku kasik.. nak kumpul lagi.. sbb bilik kat bilik ktorng di umah mak mertua pun aku kena supply gak la.. biasalah ikut citarasa sendirik! hehehe..

Cikgu ILi said...

Nak tumpang tido umah agam ko bolehhhhh?
Nak guling-guling atas cadar..

a.z.n.e.e said...

hehehe..

meh.. meh..

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails