11 May 2010

job besar yang gabra!

salam semua..
mata den dah ngantuk.. malamni bersendirian di rumah... abg kash g jumpe client.. dia ajak pegi sekali, tapi malas la nk join sbb client tue nk tny pasal produk tricajus.. kang depa malu lak nak bercerita pasal 'orang lelaki' nih... so, aku bagi peluang la abg kash berhoye-hoye malamni..
sebenarnye, aku ada tugasan besar.. inilah projek paling besar pernah aku buat... aku diamanahkan untuk design logo seach engine yg akan dilancarkan... fungsi dia lebih kurang mcm GPS... untuk tengok kedudukan dan arah jalan...


bila dapat job besar mcmni, mula aku gabra... ntah nape jadi mcm tak konfiden tahap kambing! kalo job biasa2 boleh pulak aku buat tanpa gabra dan gagapnye! ape daaa... kadang2 siap boleh bagi result beyond expectation! ewah!!!
inilah salah satu fear factor yang aku kena langgar... weekend ni last date untuk aku submit.. hope boleh siap... walaupun jari sakit dan mata macam nak naik ketumbit balik! ades!!


nanti dah siap, aku upload bagi korang tengok ye.. n korang boleh guna sekali... nak search tempat roti canai hot ke, maple best ke, tempat dating hangat ke.. ape2 ajelah.. janji ada tajuk nak cari dan ada nama tempat nya sekali....


oklah nak titon dah... mata dah takle tahan... nite semua!


dari aku,
si budak cembeng!

9 comments:

jejaka anggun said...

good luck!

yangyuyu said...

wow kagum2..ko leh buat punye..confident yg penting..

fikirlah kite kena international..world...sampai bila nak main kecik2 je..hehehe..

wpun mawi sudah tidak relevant, tagline nya masih relevan utk diri aku:P

think big, brutally honest (ayat donald trump pulak)

opps terlebih sudah

Linda Hussin said...

weehooo... bagus2... good luck!

white rose said...

wah...hebat2...
wat elok2 ye kak...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

uik.

wat bebaik =)

a.z.n.e.e said...

JA: tq!hehehe..

ummie:terus bersemangat aku nih ha... best! best!!

linda:wish me luck!! tq! tq! aku pun nk jd mcm ko jgk...

a.z.n.e.e said...

dylla:
eh, belum tentu hebat lagi.. nnt kita tgk hasilnye mcmne k...

miss lolly:
tq jugak! nak berjaya dlm blogging jugak mcm u! hehehe..

Cikgu ILi said...

Jonny....
Hebatnya ko...dapat job yang begitu hebatttt sekali......
Tepuk tangann semua...

a.z.n.e.e said...

huhuhu.. ili!

blashing jap! nnt dulu lum kuar lg resultnye.. dh kuar kalo ok, br korang tepuk tangan k...!

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails