01 April 2010

virus award!

yaa... aku suke!

blog memang terapi yang hebat.. senang.. modal zero... best.. syok!


mekaseh pada kengkawan blogger yang bagi aku award ni:


1. Thank and Link the person that gave you the award.

sekarang aku dh recovered dan boleh tersenyum semula.. apatah lagi setelah mendapat award ni dari korang :
Azza, Nadia, n Ummie.. tq! tq! nanti aku pun nak cipta lagi la award lain untuk korang semua... huhuhu...


2. State 7 things about yourself.

  • isteri yang junkies kepada seorang suami yang junkies jugak!
  • sangat suke fotografi.. tapi tak berapa suke sgt amek gmbr sendiri... suke amek gmbr sekeliling... dah ada koleksi folder2 gmbr yang aku suke.. tp tak cuci je.. huhuhuhu...
  • sangat suke muzik.. suke nyanyi.. tapi buta nod! aci tak?? hehehe...
  • love arts... walaupun tak pandai lukis dengan tangan... tapi bole pulak transform idea tue dalam komputer kan?? pelik tak??
  • suke buat orang gelak... dan suke gelak beso2...
  • nakal!
  • berat badan yang sgt susah nak naik even 500gm.. kalo nak turun, cukup la kena cirit-birit or demam.. kompom boleh turun 2-3kg!! memang tak aci!

3. Pass this award to 15 bloggers that you've discovered and think they are fantastic.

wah..memandangkan semua orang majoriti dah dapat award ni.. jadi, aku agak pening nak cukup kan 15 orang.. jadinya hanya mereka sahaja lah yang akan aku awardkan pulak ek...

dan balasan award kepada mereka yang forward kepada aku award ini!! tq~

p/s: sebenarnye entry ni dh siap semalam.. tp asyik blackout jer... itu yg xle nk post.. taip sket dh blackout.. taip sket dh blackout.. hilang mood aku nak tulis best2...

3 comments:

ai@reel said...

salam...nice blog

Mr. Bambino said...

uhuk uhuk mr bam terharu sgt...terima kasih2..nanti mr bam buat entry lepas announce pemenang TBL challenge Mac

a.z.n.e.e said...

tq aireel.!


mr.bam..
support mr.bam n mrs.bam!! caiyok! caiyok!

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails