31 March 2010

teman ke opis


huh?? bukan hari ini sahaja... atau semalam... atau malam tadi... atau minggu lepas... tapi sejak bile ntah.. aku selalu temankan abang kash ke opis dia! huhuhu...

sebab abang kash kena incharge hostel opis dia... so, bila ada orang check-in atau check-out. hostel... kami akan ke sana... tak kira la pagi ke, petang ke, tengah hari ke, malam ke dan selalunya adalah on weekend..

tak sabtu.. takpun ahad...


kalo malam, sambil abang kash checking semua bilik,, aku akan tunggu di lobi ataupun di dalam kereta... dah penat duduk.. aku buat sudoku... tak pun aku main game... kalo dah penat semua tuh.. aku tido aje dalam kete...
hehehe...

tapi aku tak kesah pun... aku suke jer...
asalkan... abang kash ade dekat dengan aku... abang kash ade depan mata aku...

dan akhirnya, adalah berbaloi2... atas semua kepenatan... abang kash akan belanja makan.. ataupun layanan istimewa... ahaks...


sudah....!!!
sudah.... tue!!! kalo dah malam2, mata aku ngantuk... aku tido aje la... haaa... mule la tuh... tersengih2... tutup mulut tuh!!!

...kat lobi...

di bilik gim kat opis...

udah le tuh... sayang sayang lemak2 abang tuh...senang nak cobit... x payah la kuruskan ek???

oh ya, berat badan aku dah naik 1kg! yip! yip!

dan ahad lepas aku temankan abang kash ke gua tempurung.. pun atas urusan kerja... cerita gua tempurung will be on next entry k... chow..!

7 comments:

yangyuyu said...

good..byk minum susu bagi naik berat ye..

huhu seronoknya dpt temankan husband keja kan..sebab bukan keja sgt pun..leh lepak 2 and cuci mata, kalau aku, aku pun nak..:)

~ As ~ said...

sejak dah ada anak, sebulan blm tentu sekali dpt gi ofis hubby ku.... dah la jauh, tak koser mak...

Cikgu ILi said...

Husband ko keje mana Jonny?

Bestnye teman husband gi ofis..
sebab...kebahagiaan seorang isteri ialah bila berada di sisi suami..kan?

jejaka anggun said...

manjanye.... eloklah berteman2 yer....

alfa juliet said...

belum ada anak bleh lah manja2..kang dah ada, baik duk dengan anak je...itu naluri biasa seorg perempuan...

a.z.n.e.e said...

ummie:
a'ah aku skrg tgh berusaha menaikkan berat badan! rs mcm nk beli penimbang aje...

as:
huhuhu.. biasala.. sudah ade escout memang la susah sket.. huhuhu... itu yg kami berdua pulon tuh..

a.z.n.e.e said...

ili:
abg kash keje kat gopeng.. dekat je dgn umah.. a;ah.. dah ade laki ni, mmg asyik berkepit jer.. huhuhu...

jejaka:
huhuh.. best tau!

azza;
huhuhu.. ya, aku pun pasti akan rasa mcm tu jugak nanti...

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails