17 March 2010

my blog is link to the porn blog??

ni yang aku hangin satu badan ni....!!!

tadi aku upload entry baru untuk blog Prasekolah aku tuh... so, biasala.. aku akan cek feedjit..
bila ada new viewer aku akan klik link tuh n say hello ke kan...

sekali tengok2.. link tue ke blog porno!!!

OMG!!!

aku macam tak caya aje... huh??? what a tooot tooot!!!

yang buat aku lebih tak percaya...

  1. blog aku listed untuk dia punye blog link.... huh?? ape nih?? ape motif dia letak blog prasekolah aku kat interface dia???

  2. pastu aku view, senarai blog links dia kan... yela, mesti la aku nak investigate... siapa dia ni sebenarnye... nama pemilik of course la x de... melainkan aku boleh agak2 la kategori mane si pemilik blog ni kan?? yang memeranjat kan aku lagi... blog link dia ramai link cikgu2... and mostly, blog yg aku pernah view and say hello.... aku agak pemilik dia kemungkinan besar cikgu la jugak... tapi.... xkan la cikgu pun nak buat kerja2 tak bermoral ni kan??

  3. dan aku juga find out... banyak link ibu2.... ape nih??? aku pun pelik la... blog "mama sana", "mama sini"... maksudnya, blog para ibu.... atau para isteri... dan ada muke pemilik blog yang naif dan bertudung??? pelik.... ape sebenar motif pemilik ni?? dia mcm sengaja nak tarik perhatian orang2 biasa ke link blog dia semula... tak pun pemilik blog ni adalah seorang PEREMPUAN... huh??? x kan perempuan kot...

  4. korang sure tak percaya kalo aku cakap... mungkin pemilik blog ni adalah orang melayu!! dia fasih bahasa melayu beb!! tajuk entry dia penuh puitis dan berbunga... dan siap guna tajuk lagu lagik!!! kompom dia ni up-to-date dengan perubahan semasa... sebab siap ada tajuk Keliwon lagik!! ish...

  5. gambar x usah cakap la kan... konpom boleh steam habis.... laki punye... pompuan punye sume ade... clean n clear!!! aku rasa dia ni belum kawen kot... kemaruk semacam je aku tengok!!!
ish... emosi aku!!

aku tak nak la blog prasekolah aku tercemar disebabkan blog2 yg tak sihat ni.... tambah itu blog ilmuan dan berpendidikan... tetiba ade pulak link macamni... dan aku pun tak nak la nanti cikgu2 lain salah faham dengan aku nih....

geram betul la... dah la banyak link dengan blog prasekolah antara negeri dan JU... alamak!! masak aku nanti kalo dorang pun terklik link tue... sama macam aku!!!

korang kalo nak tengok blog ni.. boleh... klik je sini kalo tak percaya... tapi aku nasihatkan tak payah la... melainkan kalo korang ade antivirus yang super power rangers... sebab bila dah klik then close... blog tue akan keep on pop-up...

dan kalo nak bukak jugak, jangan bukak kat opis yea.. nanti korang kantoi pulak... dan sila jangan sesekali bukak di hadapan budak2.... jenuh korang nk cover nanti...

ish.. tapi aku memang tak puas hati gile la dengan tukang buat blog tuh!! xbole ke saman ke ape ke sebab menyalahgunakan kemudahan dan teknologi yang ada...

aku rasa macam nak maki2 aje la pemilik blog tuh... sialan!! sengalan!! scambag!! sekam padi semua lah!! like suck!! like sock!!

huh???!!! buang balik link aku dalam blog list ko... aku tak nak terlibat!!!

10 comments:

silvertech said...

ish2 bahaya kan...aku nak gak tgk link blog tu tp xberani nak bukak

lan said...

nnt aku cek na...

alfa juliet said...

aku malas nak bukak blog mcm tu..

aznee, kalau ko perasan, komen di blog prasekolah ko mcm takleh jalan...cuba ko check balik...aku takleh bagi komen la

Mrs. Zuki said...

Eiii teruknye ye...

Insaf aku tengok blog prasekolah ko sebab blog pemulihan aku bersawang tak hengat.

yangyuyu said...

sabar byk2 ye...

a.z.n.e.e said...

nadia:
aku pun nak invertigate lagi... tapi mcm tak kose la... wat beranak virus je kat pc kita... ntah mcmne la aku nak warning owner blog tuh...

lan:
ape yg ko dpt dr investigation tuh??

azza;
tq.. nnt aku cek blk k...

a.z.n.e.e said...

ili:
xpela.. tak ur time.. mesti boleh punye...

ummie:
rs mcm nk serang dia.. tp xtau mcmner.. dialog box pun xde...

jejaka anggun said...

hahaha... tuh lah namanya spam...

lan said...

nama blog ko memang ada..

apa kata kita g serang...

cuci2 service... cuci2 mata...

hahaahaha...

a.z.n.e.e said...

jejaka:
a'ah... menyampah!

lan:
oo.. ko suke yea?? siap ko!

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails