28 March 2010

dino stamp award for top commentors!!!



as to appreciate kepada korang semua yang sudi singgah n baca blog tentang A.Z.N.E.E ... sempena setahun blog ni di 'launched' setahun yang lalu...

dengan bangganya tentang A.Z.N.E.E menyerahkan setem ini kepada 15 top commentors...

  1. Mrs. Zuki (21)
  2. jejaka anggun (20)
  3. Razzi (18)
  4. yangyuyu (18)
  5. alfa juliet (10)
  6. lan (9)
  7. silvertech (5)
  8. tengku-juh (3)
  9. Noraishikin Mohd Salleh (3)
  10. Linda Hussin (3)
  11. sweet banana (3)
  12. zafi (2)
  13. yan (2)
  14. teng-kujuh (2)
  15. eynda (1)
ranks ni berdasarkan susunan terkini.... 27hb Mac 12 tgh malam... widget ni sentiasa berubah2 mengikut yang terkini... so, keputusan memang berdasarkan data yang widget ni trace dari komen2 korang... yang tak ada nama, jangan kecewa yea... masih ada masa lagi untuk award akan datang pulak!! hehehe..

mekaseh bebanyak sebab sudi singgah dan bagi komen!! itu yang penting!! sebab dengan komen korang semua menunjukkan sokongan, idea, pendapat yang kita share bersama...

tanpa komen korang, siapala tentang A.Z.N.E.E kan?? ewah ciplak dari artis!!

oklah! caiyok! caiyok!

hiduplah suasana blogger dengan lebih meriah lagi!!

p/s: kalo sudi menerima award ni, boleh la copy n paste setem dino kat blog korang!!... sori la xdan nak design cun cun sangat!!! masa amat terhad sehari dua ni... daa...

salam muah muah dari tentang A.Z.N.E.E!!!

16 comments:

Mrs. Zuki said...

Jonny,
Aku terharu sebab ko design sendirik award ni..
Sangat la comel...ko mmg kreatif.
Pastu aku pulak mengomen terbanyak.
Tenkiu tenkiu!

yangyuyu said...

aku pun antara pengomen rupanya..hak hak...toceh toceh

alfa juliet said...

aznee awat aku klik kat nama2 yg dpt award tu tak bleh link ke blog dorang?...

tq, aku suka dpt award..rasa semangat nak tulis gitu...

a.z.n.e.e said...

wwwooo... okey...
metaseh2...

jap g aku edit... td upload je.. x sempat nk betulkan semua broken link.. xpe.. jap g aku edit na...

Razzi said...

tq kak !!

a.z.n.e.e said...

tocei2 sbb sudi bg komen kat blog akak yg br nk membangun ni...

adik, buat la blog yg baru n menarik.. sure best!!

Razzi said...

mmg nga wat blog bru nie tpi blog yg nie special ckit .. x mcm blog2 dlu

a.z.n.e.e said...

adik, wat la blog elok2.. ikut apa yg adik suke.. tp pilih la satu nama khas n senang diingat semua orang... barulah ngam!!

a.z.n.e.e said...

okey, semua broken link telah dibetulkan!!

jejaka anggun said...

thanx....

a.z.n.e.e said...

urw!

eynda said...

Aznee...thanks...malunyer...1 komen je...macam tak layak nak ambik award ni...tapi nak jugak sebab Dino tu comel :-)

silvertech said...

aznee, waaa...tq tq

xsangka aku tercalon walaupun br je join blog ko...hehe

award2 ni buat aku lg semangat nak memulis ;)

a.z.n.e.e said...

kak eynda:
it's ok.. it's yours... hehehe... itu widget punye rekod data, sy serahkan kerja mencari top commentors pd dia.. so, u deserve that!! hehehe...

nadia:
ya.. begitulah! lg semangat nak menulis dan mengomen kan! hehehe..

Linda Hussin said...

Waaa.. Aku pn dpt gak.. Suka suka.. Comel gilers ok Cik Dino tuh... hihihi

a.z.n.e.e said...

linda:
hehehe.. tq! kembang lagi la idung cik dino bile kena puji!

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails