26 March 2010

Top Blogger Award!


wah aku pun dapat jugak rupenye.. metaseh la...

di saat2 aku ketandusan idea n mood tak berapa nk lalu memerah otak berblog.. tetiba dapat award... jadi, adela modal aku nk update blog... boleh?? muwahahahaha...

[1]. Thank & link the person that gave you the award.


- Metaseh la banyak2 pada yang AFUndi i yea... eh, terperasan glame pulak.. hahahaha.. mekaseh pada Ummie n Nadia...

[2]. Pass this award onto 20 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic.

- woit,... banyak tue nak select sampai 20 orang!! xpela.. aku try ek... kepada sesiapa yang aku dah AFUndi korang... tahniah! sila claim logo dari entry ni paste kat blog korang pulak yea... copy n paste je... tanpa sebagai hesitation n bayaran ye! hehehehe...

so..... the winners are:

  1. Jejaka Anggun
  2. Aku Pelukis
  3. LittleGemz yang semakin maju!
  4. Kak Gie - SK Datuk Usman Awang (blog pra yang banyak bg idea menarik)
  5. ElZahraa Outlet
  6. Stephanie Liah - Hot Mama in the planet!
  7. Munek
  8. Cikinto
termasuk mereka yang dah dapat award ni:
  1. Ili
  2. Ummie
  3. Azza
  4. Nadia
dan aku nak galakkan rakan2 yang rajin bagi komen kat blog aku... tapi masih lagi xde blog... walaupun, korang xde blog lagi... tapi aku yakin, korang kalo buat blog mesti lagi best dari blog aku... jadi, dengan award ni... boleh menjadi peniup semangat supaya korang pun akan jadi blog tegar macam aku dan yang lain2... hikhikhik....

caiyok! caiyok!

  1. Razzi - kejap ade blog, kejap xde blog... cuba stick pd satu... senang la org nk retrace!
  2. Sweet Banana - Cik Pisang ... jom join the club!! cepat2 bagi semangat pada cik pisang!!!
  3. Lan
  4. Yan
  5. Tengku-juh
dan lupa jugak kepada pembaca setia Tentang Aznee walaupun tak bagi komen... tapi selalu je bg feedback bila jumpa, sms, calling2, fb etc...

  1. Nourkhairulsham - kang aku bubuh Sham je, nnt ko wat xtau je... amek ko!
  2. En.Shamsuriy - hahaha... boleh citer pengalaman jadi ayah n jaga baby! hehehe..
  3. Kak Mira - cepat cite pengalaman di seberang!

wooo... jenuh aku memikio shortlisted nih... fening2 lalat dah...

eh, korang nantikan entry aku akan datang... ada surprise!!!

10 comments:

Mrs. Zuki said...

Jonny, asal surprise je dalam kepala aku tak fikir mende lain dah.
Hahaha.
Thank U Jonny.....tapi aku dah tak payah tulis lagi dah entry psl ni..kan?

a.z.n.e.e said...

ili:
ish.. ini lain la... huhuhu...

xpyh dh tulis ili... aku je yg terlambat! lari terketek2... huhuhu..

yangyuyu said...

:)

top blogger...

tgk gambar tu..anugerah terhormat lagi...memang bangga dpt award ini kan:)

a.z.n.e.e said...

huhuhu..

ini award pertama aku! of coz!

silvertech said...

macih aznee ;)

bes kan award ni...menaikkan semangat berbelog gitu..aku dok gelak sorang2 bace entri korang psl award nih...sbb sume org buat entri yg sama...hahaha

jejaka anggun said...

wah!!!!! gua berada di carta teratas?????

alfa juliet said...

nadia nadia..aku tak nak buat entry pasal award ni, tapi dah sume pun buat..dahlah entry banner aku korang tak tolong bagi komen pun..aku tgh pening ni..tulung

a.z.n.e.e said...

hehehe..

bile sume wat entry yg sama.. rs mcm nk wat jugak kan?? tapi style masing2 tetap berbeza ikut pilihan masing2.. itu yg menariknya!

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

wah!me listed!thx hun!

a.z.n.e.e said...

u r welcome!

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails