02 February 2010

she's on Nasi Lemak Kopi O




i'm back... sgt bz + mmg sbb xde internet line... sgt sangap rasenye... dan 3 hari aku coti... 2 hari cb (cirit-birit) dan arini coti sebab semalam sokan ok...

arini aku nk upload gmbr my little sis masa kat Sri Pentas on last Saturday... team pancaragam dia dijemput untuk buat persembahan di sana... play band live on Nasi Lemak Kopi O....


Hasilnya:

- Aku terlambat pegi pasar... kul 11 baru sampai pasar sbb semata2 tunggu minah ni kuar tv... dari kul 8 aku tunggu... sekali, kul 9 lebih br kuar tv... pastu baru terhegeh2 g mandi etc...


-Berbaloi menunggu lama sbb 4x minah ni cameraman fokus kat dia sorg je.... cun sgt ker??? tomei sgt ke??? smpi cameraman fokus kat dia sorg je... hehehe... tapi sebagai ahli keluarga amat berbaloi la... sbb puas tgk muke dia je... hehehe...

- pakcik aku yg mmg sgt fanatik anak buah dia nk kuar tv... sanggup tunggu depan tv sambil pegang kamera... hahahaha... nampak je lubang idung minah ni, terus amek gmbr... siap nampak bulu idung sume la.... yg bermaksud, sangat besar gmbr yg dia amek tuh... heheheh..

- aku jeles.. sbb xle nak itut... selalunya, mesti aku yg akan jadi driver mak ayah aku!!! kali ni aku yg kena tinggal... huwaaaaa.... tak aci.... aku x dpt nk pegi sbb ade appointment doc... ikutkan hati mmg nk pegi... tapi apekan daya... hanya mak, ayah n abg long je yg pegi sana... sangat jeles ok!!


- memang kembang bontot.. bile tengok adik sendirik kuar tv!! apetah lagi mak ayah aku... sedara mara semua aku bg sms.. suh tgk tv.... dasat... satu kampung riuh... hehehe....


sekian.

kita enjoy ajela tgk gmbr depa yea.... layanzzzz.....







.. putera syazlan pun ade... sbb dia tadi handle 5 ekor landak punye acara...



... omak den pun tompang glam!!

... dengan gold medal yang dirangkul di hongkong.. caiyok! caiyok!




.. itula dia si pemilik dan medalnye!!

... aku pun tak paham apa dia tulis... 2009 je yg aku paham... huhuhu...



... omak den tgh cari calon menantu kot.. huhuhu...





.. the battle team....







deme ni 'color guide' namenya.... kira mcm penanda aras la kalo kat atas padang tuh... dulu2 deme tak wujud lagi... start 2008 baru ade deme ni...



... kawasan agak sempit.. tapi jadila... asalkan glam uollsss....



... benda alah tiup ni regenye rm6k hokey... sila jangan pandang sebelah mata... pandang dua belah mata tanpa berkelip2 yea....


... anak bapak.... like father, like daughter....
"apesal ayah suh dia ni sorg je belajo muzik??? apesal akak x boleh?? x aci betol la...!!! pilih kasih ni!!!"


yes... that my dad!!! cute gile ayah pakai jambori tue... hahahahaa...

p/s: dgr citer tergempar dan terkini... depa nk g Australia n Afrika Selatan tgh tahun ni.... aku nak pesan koala bear dgn ape ek???


13 comments:

sayang said...

akak sayang..bende tu namenyer piccolo..regenyer 11k bukan 6k hokey..first hand lagi..hehe..

jejaka anggun said...

nelson mandela....

yangyuyu said...

wow what a great experience

alfa juliet said...

tahniah untuk adik ko..dpt masuk tv..pas ni leh la akak masuk tv gak..mana tau guru cemerlang pra sekolah kebangsaan ke..hehehe

lan said...

terkembang jugak bontot aku bile baca... hehehe..

a.z.n.e.e said...

sayang..

hehehe.. tau.. tapi terlupa namenye picolo.. oh, regenye lg mahal ek?? hehehe.. rm6k tu teringat rege hantaran sesape kot.. hehehe...

JA:
nelson?? mane??

ummie:
yup.. kalo boleh, aku pun nk merasa the real experience jugak..

a.z.n.e.e said...

azza:
tinggi sgt penghargaan tuh.. aku belum smpi lg ke tahap tue.. tapi hope suatu hari nnt akan tercapai jugak.. Insyallah.. Amin..

lan:
ke montot mmg dh terkembang?? hehehe..

zafi said...

cool

sweet banana said...

Congrate tuk adik ko...band uum erk..aku pon band uum gak tuk ko-k n konvo....hehheh...tp kiterang x le hebat mana pon..yg hebat sir kiterang je...sir apa tah yg ajar band tuk sultanah asma..sir aku plak sir yong...hehheh

Mrs. Zuki said...

Jonny,
Adik ko mmg comel..bertuah pun!
Glemer pun!
Ape cite ko sekarang?
Rindu kat ko.

a.z.n.e.e said...

sweet banana:
salam perkenalan.. batch mane nih?? yg ajar dorg dr dulu en.fairuz.. oh, sultanah asma mmg sgt best!!

ili:
wei.. lamanye ko menghilang... rindu kat ko jugak...
aku setakat tumpang lalu je.. nk tumpang glamer tak sempat dh.. heheh..

sweet banana said...

Jonny...aku x tau nape bila aku buh add. google automatic kuar nama sweet banana..hahhah...sweet banana nih aku guna utk masuk kat myresipi..kompius la...
ooo..aku x kenal ler en. fairuz..sbb sir aku chinese..2 org..sorang nama yong sorang lg x ingat ler... Sultanah Asma mmg da best..
cik pisang

a.z.n.e.e said...

cik pisang,
laaa ko ker??? eh, sweet ape nama tue.. cache la..

ini ko login guna email ek?? sbb ko xde blog.. mmg dia terus trace ikut nama yg kt profile email tue.. cube ko cek blk..

eh, ko dulu main band jugak ek?? wah.. apesal aku x tahu ek?

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails