23 February 2010

Episod Terakhir - Tari Tirana

yeepiii!!! streamyx sudah ada di umah agam... dan sangat best rasanya!!

kami berdua sedang on9 sakan!! tapi yg x bestny kami jd kureng kberomunikasi.. sorg dlm work station... sorang kat hall.... dua2 mcm balas dendam... huhuhu..

aku dari awal malam.. dok tengok sedutan citer tari tirana yang terlepas sebelum ni... dan episod terakhir pun terlepas jugak!! alamak terlupa!! dh ada tenet, terlupa semuanya... sampai masak pun boleh missed... ehekehek...

aku mmg minat citer yg Radius One yang keluarkan... mmg best... ini adalah cerita sekian kalinya yang buatkan aku fanatik nak tengok... sampai laki aku pun jeles... hehehe... dulu masa citer sindarela.. sampai sound aku "eleh... mcm la best sangat si bangla tue!!""

tak lain tak bukan la sapa tuh yg org siam ke filipin ke ape ntah namanya Prezzz etc la!! tapi mmg aku minat bangat tengok dia berlakon... fasih segh berbahasa Malaysia!! muke pun ensem!!! hehehe...

oppss... tersasar jap...

sebenarnye, ending tari-tirana mgkn ramai org akan komplen... sebab dua2 laki x dapat pun pompuan yang diorg suke... either neo ataupun ash... sorang mati! sorg lagi jadi banduan!!

tapi kalo xde ending yg ada kelainan mcmni aku rasa mcm boring... stereotype je mcm citer dulu2 kan?? majoriti yg komen kat catchup tv pun x sangka pembunuh sebenar ash adalah neo... aku sendiri pun tak sangka...

tapi apa2 pun.. aku suke keseluruhan citer nih... setiap satu ada mesej dia tertentu...

tempat shooting memang cantek!

gaya shooting @ posisi shoot gambar pun cun dan lain dari yang lain... even color citer dia pun cantek dr citer2 biasa... mungkin lighting dia best!!

senang citer.. Radius One memang tip top... kalo tgk gaya shooting... lighting dia.. and termasuk pelakon dia... memang dh tau dah ini memang Radius One punye keje...

antara citer Radius One yang aku suke lagik adalah Sindarela and Rona Roni Makaroni!! pasni aku nk tgk puas2 citer Sindarela dari awal sampai habis...









p/s: antara pelakon lain yg paling aku suke adalah watak makcik n anak bujang dia tuh... memang sengal la dorng... boleh pecah perut aku tgk la dorng ni...

6 comments:

Ms J said...

aku pon suke makcik Isabella & Ijam tu.. Akhirnya dpt gak dia kawen dengan Atok Mohsein.. huhuhu..

alfa juliet said...

aku tak tgk citer ni sbb the biggest loser lgi best...hehe..ko mesti tak tgk biggest loser kan??

Mrs. Zuki said...

Oooo....Neo ke bunuh Ash?
Aku tengok sekali-sekali je...
Abis ape jd pada Chika?

jejaka anggun said...

x penah tgk lak citer nih. x berminat tgk gaya penari yg x berapa sharp.

a.z.n.e.e said...

jaja:
a'ah kalo tak.. termasuk senarai lagi sorang lelaki yg frust sbb xdpt kawen dgn pompuan yg dia sayang.. heheh.. aku mmg suke la tgk anak beranak ni berlakon.. opss.. dorg mmg anak beranak ek??

azza:
the biggest loser tu aku selalu tgk ulangan dia je.. dl mmg la tiap2 ptg senja aku tgk the biggest loser.. huhuhu..

a.z.n.e.e said...

ili:
bukan neo yg bunuh ash.. neo yg terbunuh!! ash yg bunuh... mmg x sangka la cara dia bunuh tuh.. xpe.. ko tgkla kat catchup tv.. boleh ulangan 10x sehari..

JA:
ala dorg nari byk mule2 jer.. pastu mane ade nari sgt dh... huhuhu..

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails