05 January 2010

Tuan President telah berpunya!!!

Tahniah kepada Tuan President BainunAlumni kerana sudah pun menukar status "BUJANG" kepada "BERKAHWIN"!!


yat yat yea!!

saya n en.suami berkesempatan ke majlis resepi yang dibuat khas di Dewan SMK Raja Permaisuri Bainun, Ipoh.... sangat simbolik sebab kawen dalam wedding sekolah sendiri... selain merangkap tuan president kepada Alumni sendirik!!!


sedikit sebanyak terimbau kembali kenangan zaman dedulu... waktu kena sergah.. kena cubit... ngantuk dlm perhimpunan semua ada.. nasib aku ajar pra, kan? kalo aku ajar sek.men. sure aku tgk anak murid buat yang sama.. itula org kata 'hukum karma'.. kena balik kat batang idung sendirik!! hehehe..

ape2 pun wedding yang best.. well organize... siap ade MC lagik... MC dia pun org kuat Alumni jugak... hehehe... then, diiringi kumpulan Ghazal Bainun... wa cakap sama lu... memang best.. dari firsttime aku dengar dulu pun aku dah jatuh cinta... nak citer mcmne pun tak tahu sebab memang best... hehehe...


masa salam dengan pengantin.. pengantin noticed me as "Penulis Blog ke??" huh?? aku pun terkejut n tanya diri sendiri balik... "Penulis blog kah aku??" hhaahaha.... tak sangka pulak gelaran tue adalah untuk aku... kan? kembang semangkuk jap.. mungkin Yumi pernah singgah blog aku... so, terima kasih yea!! suami awak follower saya..! saya pun follower dia jugak!! hehehe.. no wonder awk noticed saya.. hehehe...


oklah, buat tontonan semua... gambar ni dichot dari fb.. dari abg Hazman... saya chot yea gambar abg masuk blog saya... metaseh... hehehe...




.. ktorng pun pengantin baru lagi.. hehehe... masih terasa macam semalam je naik pelamin... tapi sebab berdua je kan, memang g mane2 pun orang layan istimewa lagi mcm pengantin baru.. huhuhu... aci tak???





... banner kawen yang chache!! kartun yang tomei... kad kawen pun ade gambar nih.. yang lebih istimewa tue.. sebab ade logo banyak2 tue... salah satunya aku yg design.. hehehe...

caiyok! caiyok!



.. pengantin di depan pintu gerbang sekolah...



....woit, pengetua cakap 50m dari bukit adalah "Kawasan Larangan"... berani korang langgar peraturan yek??? huh?? huh???....




... kat stor pun jadik!!!... dasat kalo bab nak mengimbau kenangan lama nih... huhuhu...



bos!! sabor bos!!


p/s: yat yat yea!! (his best code or trade mark) ahaks....

7 comments:

jejaka anggun said...

tuh dia....
dress kembang2 di tgh kampung!!!

a.z.n.e.e said...

bukan tgh2 kampung tuh.. tu kat dalam kawasan sekolah tuh... rasenye kat belakang kantin.. hehehehe..

alfa juliet said...

bestnya tuan president kahwin dlm sekolah

Queenin Murni said...

yeszaa.. tuan president mmg sgt2 chentakan sekolah.. :P

and stuju.. kat stor pon ada? hehehe!

anyway, selamat pengantin baru unt Mr. President! :)

a.z.n.e.e said...

azza:

a'ah.. kalo ade can buat kenduri resepsi lagi sekali aku pun nk wat kat sekolah gak.. best giler!!

murni:
ya betull... tuan presiden yg sgt cintakan sekolah... setia gitu... dalm masa yg sm boleh promote sekolah pd hadirin... brilliant!!

Mrs. Zuki said...

Hebatnye tn presiden amik gambar kat sekolah.
Aku ni harap je rumah depan sekolah menengah aku..tapi tak terpikir nak buat semua tu.

lan said...

tahniah, bro!

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails