12 January 2010



salam..





me n en.suami is at KFC... dengan tujuan untuk buat payment melalui maybank2u... ahaks... ape nak buat, maxis bb sudah di let go kepada abg long di jitra... sebab umah agam coverage tak strong.. so, ktorng otw nak bawak masuk line n streamyx...





maka, agak jakun untuk semak segala benda dlm ms beberapa minit nih...

harap maaf sebab blog akan terhenti buat seketika... lappy pun lupe je nk bawak g sekolah...


ade banyak sebenarnye nak share... tapi nampaknye lain kali la yea...






okla, da...





p/s: tapi sempat lagik upload gambar bunga bulu2 yang ktorng beli last week... en.suami kata boring tgk umah ak berseri tanpa bunga... jadinya, ktorng pun g shopping beli bunga tiruan.. yang nyatanye harga bunga tiruan adalah lebih mahal dari harga bunga tak tiruan hokey... sebekas bunga dah siap je dh cecah rm130++... adess... makanya, alternatif lain... ktorng beli bunga n buat gubahan sendirik je.. hahaha... jimat rm30 jer... ahaks... hasilnya adalah seperti di bawah yea...


3 comments:

Mrs. Zuki said...

Jonny..rindu kat ko..
Tak sabo nak tunggu ko brstreamyx.
Eh..bunga bulu oren tu...aku pun ada beli kat umah..warna merah & pink.

lan said...

itula pakai lagik maxis tuh... hekhek.... ramai org dah potong dah babe!!

a.z.n.e.e said...

ili:
ko pun ade jugak.. huhuh... ko kena lengkapkan satu lagik... karpet geli2 pulak.. huhuu..

lan:
potong.. potong tak sampai lg kat umah aku nih..

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails