23 December 2009

KL here i come!!!

kami di KL!!!




konon nk bershopping... tapi ade kesilapan teknikal yang tidak dapat dielakkan... jadi terpaksa posponed ke bulan satu... bonus en.suami pulak dapat hjg bulan 2 nih... adey...






tapi kami tetap hepi turun KL... as long as ada lappy masing2... hehehe... nk buat mcmner... dua2 pun junkies.. berebut nak bertenet!! nasib kat hotel ni ade wifi.. so, masing2 tekun menaip.. hehehe... tapi saling mendengki... sape punye lagik laju... sebab en.suami guna broadband... ternyata ianya sangat slow.. dan hendak aje aku hempas ke tingkat bawah..... rasa nk pulangkan aje pada tokei dia balik... huhuhu...




esok kami nak g sg.buluh... g tgk rumput?? huh?? nak wat ape?? nak kasik kambing makan ker??? ape pulak dik non, oi... akak nk tanam rumput tepi umah.... eh, silap... en.suami la yg nak tanam... biarkan aje... dh dia rajin, xpela... aku tengok aje nanti... malas... eh, tapi sebenarnye... bukan kitorang yg tanam rumput tuh nanti... sbb .... ktorng dh hire org suh tanam... hehehe... ktorng juz saje gatai nak g survey ke sg.buluh nih.. kalo rege lebih kurang... suh ajela cina tuh tanam guna rumput dia... ahaks..




tadi ingat nak tdo kat ulu yam.. kan ade byk resort kat sana... sure best sebab ade sungai... tapi takut la pulak susah nak carik makan... lagipun, aku kan mmg penakot... gelab2 nih... seram pulak...






at the same day jugak, harini supposely, kami ke cameron highland sbb en.suami ade meeting kat sana.. tapi dia dh cancelkan kehadiran dia... kalo tak, boleh akak berkuyub sejuk kat atas sana.. sambil makan buah strawberi ke?... kutip daun teh ker... kutip sayur ke, kan??





akhirnya, kami terperangkap di Adamson Hotel, KL... huwahahaa... karang turun makan, jalan kaki je kat area chow kit nih... malas nk bawak kete...




oklah, inilah saat2 manis 2 ekor junkies di atas katil hotel nih... heehehehe...


.... love!! towel pun dah kuar bentuk love jugak!!! hehehe...



10 comments:

Anonymous said...

adamson hotel?
mcm penah dgr ja???huhu
aku crismas dah ada kt kL sampai 3jan
take care k
sYaM

yan said...

lovely pic.. so sweet!!!

Linda Hussin said...

Aku rase aku nmpk AFR7171 keluar Toll Sungkai ari sabtu aritu =D

yangyuyu said...

enjoy your day

eZeLiN said...

jonny..
umah aku kat area sg.buloh ni haa..
besa aku beli rumput pling murah pn RM1.30 sekeping -2x1..ni jenis rumput philiphine
carik kat kampung org asli sblah kuil kat dlm jln hspital sg.buloh tu..

a.z.n.e.e said...

syam:
uik.. br nk blk cni ka??? ya, adamson di dalam kenangan beb!! hehehe... hotel lain mcm xbiasa ja.. boleh??

yan:
tq..

linda:
a'ah.. yeke?? apesal x hon aku.. last week aku g kl gak.,. kawan aku kawen.. betul la tue, itu aku!!

a.z.n.e.e said...

ummie: tq!

lin:
wah.. welcome to my blog!!! buat la blog gak.. boleh aku baca citer ko pulak..

lor umah ko kat sg.buluh ke?? morahnye rm1.30 jaaa?? pilipin ok ke? aku dok usha taiwan @ japan.. tp mahal siot japan rm8 plg morah aku leh dpt...

area kg org asli ek??.. aku g takat yg smpi jln merah tue ja.. kedai yg terakhir.. itula byk nmpk org tanam rumput, tp xtau mcmne nk masuk...

jejaka anggun said...

saat2 manis tuh sesudah ke sebelum?

ps: kat peghak xder rumput sampai ke sg buluh caghiknyer, yop?

Mrs. Zuki said...

Lawak la kome ni..yg samanye..kami laki bini pun sama2 junkies.dedua berebut2 nak online pastu dengki sesama sendiri.heehe..

a.z.n.e.e said...

JA:
hahaha.. tapi setiap saat pun saat2 manis buat ktorng... huhuhu...

rumput cni lain sket rege nye... mehe...

ili:
hahaha.. itula harus ada 2 lappy.. 2 line tenet, kan??

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails