16 September 2009

Mood Raya 2009

mood utk beraya sangat hebat... sebab hajat di hati sudah tercapai... walaupun poket dh separuh rabak terkoyak... huhhu...

1. aku berjaya merembat 3 helai jeans... 2 daripadanya adalah en.levi's... satu aku bayar, satu en.suami melanja... best! best! rupenye inilah salah satu nikmat ada suami yea... isteri bersedia utk perabihkan duit suami.. suami sediakan aje duitnye,.. hehehe... "sayang abang".. bukan ape.. sebab dulu aku rs sgt horror kalo nk beli seluar.. susah nk cr yg boleh fit dhn badan n selera tekak nih... tp skrg yg bestnye, dh byk yg aku try sume dh boleh fit dgn kaki aku yg 'skinny' nih... thanks utk en.suami jugak sbb berjaya mengubahkan body figure aku... hahaha.. "jangan kata sayang x cakap terimas kasih ,ok... ni sayang dh btau satu dunia dah nih... ok...??" mood utk beli seluar sgt enjoy skrg nih plus terjumpa kedai yg banyak jual levi's saiz aku @ bersaiz 24 nih... hahaha... kecik kan??? mcm budak sekolah!!

sebahagian koleksi.. gabungan yang baru dan yang lama...

2. ades.. ni xtau sedih ke tak... aku dh terbeli mini lappy!!! spect dia mmg power dr yg lain plus rege dia sgt morah... 2GB RAM (selalu 1GB), window Vista (selalu XP), 120GB HD (selalu 160GB tp xpe aku dah ade external HD), speaker kiri kanan means sgt kuat.. Processor dia lagi pelik bin ajaib sbb dia x guna Intel ATOM!!! apetah nama dia aku pun xreti nak sebut.. webcam dia pun sgt jelas n x pecah2 atau gelab... cik jurujual kata mini lappy ni special edition dr oversea... adeh... pendek kata, kalo aku xrembat mmg aku rogi!!! so, aku pun kuarkan la jugak duit simpanan utk beli cik mini lappy... "abang ingat abang nak beli tadi... dah cayang kuarkan duit dulu.. xpela.. cayangla bayar.. hehehehe..." ayat yg sungguh menyampah sambil si dia mengangkat2 kening... apela... aku yg lg byk guna nanti.. tgkla... "nnt senang kita nak lepak hotel, sayang.. x boring nanti..." betul jugak ckp en.suami... yup.. en.suami mmg selalu kena outstation... dan aku selalu je menyibuk membontot dia tdo hotel.. hehehe.. pahni, bolehla update blog walau di mana ku berada... kan janet kan??

...hp 2133...

hem... kadang2 kalo fikir2 balik... mgkn ini rezeki jugak yg Tuhan bagi... kalo kata nak beli, dh lama boleh beli.. tapi xbeli2 jugak... hati xtergerak pun nak beli walaupun dh byk yg lalu depan mata... tetiba, nampak yg nih, terus berkenan... terus je beli... mak selalu pesan akhir2 ni... "kakak, mak tengok rezeki korang makin bertambah sekarang ni... ingat... jangan lupa bersedekah..." betul cakap mak... kadang2 mgkn jugak rezeki ni datang, selepas kita bersedekah... walau nilai kecik, tapi hati ikhlas... Insyallah rezeki yg lebih besar Allah turunkan...

p/s: syukur Alhamdulillah.. semua rezeki datang dari-Mu...

~|@a.z.n.e.e@|~

6 comments:

yan said...

i pun suke levi's sbb dia low waist... senang nk buat keje...

Linda Hussin said...

Wahhh... Syiokkk... Aku pn syiokk gak perabiskan duit En Suami. heheh

a.z.n.e.e said...

yan:
yup.. low waist senang nk bergerak.. xde sakit perut..

linda:
a'ah... like heaven!!

lyliepuad said...

bape riban mini lappy nih pn jonny? cam best jek....

yan said...

beli katner mini lappy ni, puan aznee???

a.z.n.e.e said...

lylie:

rege asal rm2k++.. sbb dia dr oversea.. kalo tgk kt internet regenye $845.. mcm gitula... tp aku dpt spesel offer.. morah la sket.. tp okla sbb aku boleh wat keje grafik..

yan:
aku beli kat ipoh jer.. kat loyat xtaula ade ke x. ade kot..

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails