30 July 2009

Pengumuman!!!

Kepada Semua Bekas Pelajar Bainun, Adalah dimaklumkan bahawa Karnival Sukan dan Mesyuarat Agong Tahunan Bainunalumni akan diadakan seperti berikut:

Karnival Sukan: Tarikh : 1 Ogos 2009 Tempat : Sekolah Menengah Kebangsaan Raja Permaisuri Bainun Ipoh. Acara yang dipertandingkan: 1. Bola Sepak 2. Bola Jaring 3. Bola Tampar (Bainunalumni vs SMKRPB) (Penyertaan untuk mewakili Bainunalumni masih dibuka)

Mesyuarat Agong Tahunan Bainun Alumni: Tarikh : 2 Ogos 2009 Tempat : Dewan Makan Aspura, Sekolah Menengah Kebangsaan Raja Permaisuri Bainun. Anda semua dijemput hadir. #Asrama turut disediakan kepada yang berminat untuk bermalam (tanpa bayaran)

Harap2 announcement ni masih lagi valid untuk semua pembaca terutama sekali bekas warga SMK Raja Permaisuri Bainun... Mari kita meramaikan majlis dan makan2 free di sana... But make sure, kalo nak join.. korang dah bayar yuran kelab.. kalo x, kang x valid pulak... hehehe...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bilik Gerakan

Lagi satu, since pentadbiran sekolah telah beri kepercayaan kepada Bainun Alumni... kita telah diberikan sebuah bilik gerakan yang mampu memudahkan kerja pengurusan Alumni ini.. terima kasih kepada pihak sekolah dan pengetua yang memberikan sokongan kepada kami untuk bergerak... Sehubungan dengan itu, kepada semua bekas pelajar Bainun adalah dialu-alukan untuk memberikan sumbangan ikhlas kepada kelab ini... kepada sesiapa yang berminat, boleh menyumbangkan sumbangan anda seperti no.akaun di bawah:

No. Akaun : 558220216833 (Maybank Caw. Jelapang)

(Untuk Urusan Sumbangan & Pembayaran Keahlian)
Talian dibuka sepanjang masa dan sentiasa dialu-alukan...


Sebagai penutup, inilah gambar terkini SMK Raja Permaisuri Bainun yang aku ambil minggu lepas semasa Mesyuarat Alumni... Mmg banyak perubahan... Dewan pun dah gok besar...

...Astaka... makin meriah...

.. dorng merasa berkhemah.. aku xmerasa pun... jeles!!

... oh, aku xsuke... horrible...

.. baru aku teringat.. Ghali, ko adalah olahragawan batch kita... huhuhu..

... speechless to see your name, friend!!! hope u will have a greater days!!!...
...i will always support u from behind..

p/s: Laili, team bola jaring kita cukup korum x??? jadi x batch kita main??? Linda, ko main x??


Ikhlas dari,

Aznee Fazrein Ramli
Setiausaha Kerja
Bainun Alumni sesi 2008-2010

~|@a.z.n.e.e@|~



10 comments:

Mrs. Zuki said...

Jonny, bukan ke Sabtu ni ko ada karnival pra?

Linda Hussin said...

WeiiJonny.Aku ada kisah sedih. Kotau kan betapa excited nye aku nk gi. Aku siap dh close order dr 2mggu lepas. Skali family belah arwah ayah aku nk dtg esok. Tdo sini sbb ari Sabtu diaorg nk ke KK. Sbb nk g tgk Liza. Alamatnye aku le tukang msk. Bertungkus lumus beb. Siap prepare brg msk awal lg. heheh. Jd, aku dgn sedih nye ckp aku tak dpt g... waaaaa =(

p/s: Lupa nk bgtau, adik aku yg itu dh bersalin baby girl yg syomel Hayfa Raisha.

Linda Hussin said...

pstt: Jonny, bkn olahragawan thn kita tu Ali aka Mamak? Salah tulis tu. Cuba tny bebudak lain =D

alfa juliet said...

aznee bagusnya sekolah ko siap support alumni mcm ni...sekolah aku tak tau la wujud ke tak..rasanya mcm tak..

Queenin Murni said...

ooh..sorry.. tak dpt join!! ada kenduri

a.z.n.e.e said...

ili:
kami minggu depan... huhuu...

linda:
kim salam pd liza.. huhu.. dok kursus kawen sebelah menyebelah aje kami.. xsangka ko dulu liza.. yeayea adik ko ckp kat aku lmbt lg nk kawen... huhuh...

a.z.n.e.e said...

linda:
mamak yek??? aku x ingat la.. aku dulu tau dunia aku aje.. hehehe...

azza:
itula bagus jugak dpt presiden berkaki lebar nih.. aktif la jadinya kami nih.. hehehe...

Q.Murni:
yeke bainun jugak?? sape yea?? tgk gmbr dlm blog mcm xle cam lagi la.. sowi.. kdg2 ilang ingatan sket.. hehehe... almaklumla mkn semut banyak sgt..

warung GAJAHPUTEH said...

ayoyo jonny...
aku pun x dapat nak turun....aku mintak maaf byk....
last2 team netball yg pada asalnya dah hampir cukup korum...dah tinggal jaja sorg...tu pun jaja x konpem gak leh turun x...

aku x ingat sape olahragawan 1998...
tp kalo ikut pada papan tu...batch kita olahragawan 1996/97/98...hebattttt!!!!!

a.z.n.e.e said...

alamak, kawan2...

aku pun xle pegi...
aku berkursus esok... mencinye...

sian mr.presiden..

sori yea..

AGM korg pergi x?? AGM aku pergi..

a.z.n.e.e said...

a'ah la...

batch kite la.. 3 tahun berturut-turut.. baru ku perasan jugak...

mane johan skrg yek??

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails