20 June 2009

Tagging terlewat

1. Bekas kekasih saya
J : 1,2,3..4,5, 6...10.. ada.. aku ade byk bekas tupperware... bekas kekasih ade ke sebanyak tu jugak?? hum... abaikan ajela.. sbb di hati aku kini hanya ada dia.. huhuhuhu.. Muah!!

2. Saya sedang mendengar
J : Lagu2 Yuna.. setiap hari, setiap pagi, setiap petang dan malam... especially Rocket, After Midnight and Dan Sebeanarnya..

3. Mungkin saya patut
J : duduk rumah sendiri.. supaya aku tahu kesusahan dan tidak bermanja mengharapkan masakan mak sentiasa... mak lipatkan baju.. basuhkan kain dan menghabiskan masa di depan PC sokmo.. adoi.. bila nk pandai masak kalo mcm gini jer...

4. Saya suka
J : macam2.. unlimited kehendak... huhuhu.. sangat tamak dan xreti2 nk berhenti suka itu dan ini.. my ayah said "ko ni kalo tanya semua suke.. sume benda best.. semua syok.. pening laki ko nanti..." huhuhu... what ever... aku mmg mcm gini..

5. Sahabat-sahabat saya
J : oh sangat2 ramai... ke mana aku pergi, pasti aku akan mencari sahabat baru.. sebab aku mmg banyak mulut, mule2 je pemalu pastu tanpa segan silu.. xkira laki pompuan, tua muda, besar kecik, alim jahat sume aku kawan.. huhuhu...

6. Saya tak faham
J : nape aku ni xpandai masak2 jugak.. masuk kiri, kuar kanan.. benak giler.. agaknye kena suh en.suami bacakan ayat penerang hati kat telinga kot.. huhuhu..

7. Saya kehilangan
J : huwwaaa... semua hamster dah mati... 5, 4, 3, 2, 1 dan kini 0... huwaaa...

8. Ramai yang berkata
J : ekonomi dah ok.. tapi sebenarnye masih x ok..

9. Cinta itu adalah
J : selamanya.. selamanye ada di hati kita tanpa sedar atau tidak sedar... cume terpulang pada kita utk menerbitkan ia dalam bentuk perasaan..

10. Di suatu tempat, seseorang sedang
J : duduk atas kerusi sorg2.. tengok2 kat kepala petak berwarna putih.. mengodek2 punat kekunci tanpa henti.. menggodek internet tanpa rasa ngantuk... aku la tuh!! mentang2 en.suami x ade.. sakan depan pc.. huhuhu..

11. Saya akan cuba
J : memperbaiki diri sendiri.. 1. memasak 2. menjahit 3. mengajar 4. menyanyi 5.menempek dll.. haa,.. lagi satu berjimat... "kita perlu berjimat.. ekonomi kan meleset.."

12. Perkataan SELAMANYA membawa maksud
J : for eva!!

13. Telefon bimbit saya
J : huh! sudah cabok dan perlu berganti... termasuk en.suami punye... tekak teringin nk berkata di situ.. tangan teringin nk memicit di situ.. telinga teringin mendengar di corong situ.. dari Nokia E63.. ade sape2 nk derma kat aku sebuah?? huhuhu..

14. Bila saya terjaga
J : saya telan air liur dulu.. dahaga.. panaz... tekak kering...

15. Saya paling meluat
J : lelaki macho tapi hancur! pompuan pura2 ayu tapi kayu!! aku pernah sepak sorg laki koyo yg jalan depan aku dengan lagak macho.. pastu aku nyorok balik org lain.. meyampaj aku tengok!!

16. Pesta/parti adalah
J : memang best!! Libra mmg suke berhibur.. tapi sering tidak berkesempatan sbb bz... hahaha.. lupakan sahaja... baik cari duit...

17. Haiwan yang paling comel pernah saya temui
J : hamster n ikan guppy

18. Peringkat umur yang paling menyeronokkan saya ialah
J : zaman remaja.. aku mmg JAHAT gile.. aku bukan pompuan gedik nk dok ngorat laki.. tapi aku jahat serupa macam laki.. aku xheran dengan lelaki... sebelah mata je aku tgk.. hehehe.. kuat gaduh aku ni.. mak aku kata " Jangan suke gaduh dengan lelaki.. kamu ni kuat melawan..." sbb itula aku ade ramai kawan lelaki.. aku rasa dorg pun xanggap aku pompuan.. tapi best sbb dorg selalu backing aku n jaga aku.. mcm ade bonzer lak.. hehehe.. tapi mmg best!!

19. Hari ini
J : aku menggodek pc... semalam en.suami suh belajar wat website dr free template website yg dia bagi.. huhuhu... "Yang, pegila wat website..." "Abang ni, kalo sayang xberhenti karang mcmner??" "Haa.. pulak... Xpayah la.. tapi.. ala, pandai2la.. g belajar !!!" haa,.. harini aku menggodek assignment itu pulak..

20. Malam ini saya akan
J : sambung menggodek template itu,.. menggodek PC lagi..

21. Esok pula saya akan
J : sambung keje semalan.. Aku mmg sgt2 junkies.. walaupun, aku skrg berusaha utk berenggang.. tapi agaknye berjaya ker?? mcm xboleh jer... alamak!!! kronik nih!! lagipun, en.suami yg suruh... xbaik lawan suami... hahahaa... (alasan!!!)

22. Saya betul-betul inginkan
J : semua hutang sy langsai... semua barang aku nk beli adalah free!! boleh??? hehehe...

23. Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini
J : entah.. sekali dua je tengok cermin... biasa je muka aku... tudung senget pun aku peduli ape... selamba jer.. lantakla...

24. Pusat membeli-belah atau arked permainan
J : shopping complex la.. mcm2 ade.. nak itu, nak ini... tapi nak org belanja boleh??? hehehe...

25. Makanan Barat atau Jepun?
J : alamak!! lidah aku xle go la dengan mknn Jepun.. especially Sushi n after aku tgk gmbr ulat2 dlm otak peminat sushi... geli.. xmo la...

26. Bilik yang terang atau gelap?
J : gelab atau terang.. dua2nye pun aku boleh tdo dengan lena.. letak terus tdo.. tepi tangga kat cafe Kolej Telekom pun aku pernah tdo time chatting.. hehehe.. atas meja kat cafe pun aku pernah tdo time discussion.. hahahaha... lawak2.. aku mmg muke tembok n muka selamba taik..

27. Makanan segera adalah
J : sedap tapi x berkhasiat!!!

28. Ayat terakhir yang anda telah katakan pada seseorang
J : I miss u!!! so much!!

29. Lepas ini saya akan
J : tdo sebab dah pukul 1.30 am..

30. Siapa yang anda ingin tag
J : sape2 ajela.. ini firsttime aku kena tag dengan balkis.. terlambat lak tuh utk tagging... terlupa sudah.. huhuhu.. xbaik menghampakan kawan... jadi, sesiapa yg berminat boleh la copy n paste.. syok jugak tag ni kadang2... jadi la menghiburkan diri di kala sunyi dan boring nih....

~|@ a.z.n.e.e @|~

4 comments:

alfa juliet said...

kihkihkih..junkies yer...hahahahaha.....rajin ko jawab tag..

cikgu ahmatt farihan said...

aku tau mu byk bekas tuperware boh

a.z.n.e.e said...

azza:
ko pun jumkies jugak, kan?? kita serupa... hehehehe...

boh:
mu mmg teror.. mu tau aku ade byk tupperware.. eh, ke ade lg tupperware aku kat mu??? huhuhu..

Mrs. Zuki said...

Ko mmg rajin..menjawab tag dgn beria beb.

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails