29 June 2009

Kesimpulan

Syoknye harini..

1. Yea..yea.. Top Commentor sudah boleh jalan.. Rupenye coding aku salah.. Huhuu.. So, nama2 korang sudah tertera.. See siapa yg paling rajin komen.. Huhuhu.. Mekaseh sebab sudi melayan blog aku yea.. Mekaseh jugak sebab sudi membaca blog aku.. Mekaseh mekaseh jugak sebab sudi meninggalkan pesan.. Huhuhu...


2. Aku search melalui Life Traffic Feed.. Nampaknye ramai org yg masuk blog ni sbb dorg search "Jeli Kelapa Muda".. Mostly... Xsangka juga sebenarnye ramai juga org yg search resepi tuh... Kepada yg telah mendapat resepi tuh dari sini, Good Luck yea.. Selamat mencoba.. Syok boleh share info dgn korng.. Hope ini bukan resepi terakhir aku kt blog nih.. Hum.. En.suami dh perli2 "bile nk kuar resepi baru.. Xkan takat jeli kelapa je.." Huhuhu.. Itu amaran suh aku rajin memasak la tuh!!


...it was 3 days ago...

3. Aku suke bile viewer blog aku sudah mencecah 1000++ visitor sekarang.. huhuh.. xsangka lak.. xpela yea... aku kembang sorg2.. aku kan baru lagi di dunia blooging nih.. Hehehe.. Tumpang lalu yea.. Untuk memeriahkan lagi blog aku n mengembangkan diri sendiri, aku add pulak widget Flag Counter.. Sbb kdg2 aku tgk entah dari mane entah org yg view blog ni.. Kdg2 dr negara2 yg aku sendiri pun pelik nk baca.. Hehehe... Saje la menambahkan idea dan menyemakkan otak aku berfikir tentang kehebatan internet nih.. Mmg betulla kawan aku cakap "Internet ni mmg Power Rangers betul!!" Huhuhu...

4. Insyallah aku akan launching lagi satu blog... Tapi masih lagi dlm proses mengumpulkan maklumat yg berkaitan.. Ape2 nnt aku btau yea.. Arini aku jumpa seseorng yg telah bagi aku idea tentang salah satu isi yg akan aku masukkan.. Huhuhu.. Hope semuanya ok..

5. oh ya.. aku rasa yg paling buat aku syok arini... anak2 murid aku dh pandai buat pengiraan tambah... xsangka dorg boleh buat... dorg pun nmpk enjoy sangat2... ini tahun pertama aku ajar pra, mgkn ini buat aku lebih teruja bila tgk anak2 murid aku boleh buat operasi tambah... dengan syarat dorg kenal bentuk nombor dan boleh menyebut nombor dgn betul... Alhamdulillah.. aku rasa puas walaupun ini hari pertama aku ajar tambah... even, dorg boleh buat 24 + 9 = 33.. huhuhu.. aku puas dan aku xsangka... syukur sgt2...

~|@a.z.n.e.e@|~

3 comments:

yginsaf4 said...

rajinnyerrr..

thanx singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg ittewww..

Mrs. Zuki said...

JOnny...
Ili Izyani..29
Mrs. Zuki..26
ILi....1

Komen sekarang yang aku akan post sekejap lagi..1

Bukan ke aku top commenter?

No wonder aku tertunggu2 nape keras kedekung je top commenter widget ko..rupe2nye kantoi..

Hah buat la resepi lain lagi..kalau ko nak ajak tukar2 resepi aku akan terima ajakan ko.

Nak mintak permission nih..Nanti nak cilok top commenter & add kat blog aku jugak..nanti la..hari ni malas.lalalala..

a.z.n.e.e said...

en_me:
Insyallah..

Ili:
A'ah ko la top komentor blog aku.. huhuu.. silap sket sbb ko guna byk nama.. kalo satu, sure nama mu teratas punye.. hehehe..

itula aku ni semua nk cepat.. mls nk bc instruction dia.. kekonon mcm teror la.. hehehe.. itu yg xmenjadi tuh.. huhuh...

resepi?? bole aje... add la.. bole la aku bljr sm..

ko nk cilok?? amek la, ili.. bukan aku punye coding pun.. aku pun amek dr org lain.. hehehe.. sesape yg br buat blog pun bole click je kat gadget aku.. senang.. mcm2 ada.. hahahaaa..

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails