29 May 2009

Welcome

Tahniah utk Mr. President, Bainun81 a.k.a SUPERB81..
Wah... Setelah lama mencuba nasib di perantauan kini mendapat pelung balik ke negeri sendiri... Masyukkk.... Dah la leh dok umah mak... Gaji pun lebat ... Ewah... Rezeki bakal pengantin agaknye.... Amin...

En.Azham @ Mr.President adalah kawan aku kat Bainun.. Berkaliber orangnye.. Kalo x, xkan leh jadi presiden kan?? Banyak idea dan banyak usulan... Jadi ketua bukan senang... Ramai org xsuke dari suke.. Tapi itu biasala cabaran jadi ketua...

Percaya atau x, waktu sekolah dulu aku langsung xpernah tegur mamat nih... Serious!!! Dah la kelas dia semua lelaki, lagi menyampah aku nk lalu kelas tuh... apetah lagi nk bertegur sapa... Hehehe... Tapi selepas habis sekolah, atas usaha budak2 batch aku + ketua yg bagus... Banyak aktiviti yang ktorng buat... Xkira kat Perak @ KL... menyebabkan ktorng menjadi batch yg paling aktif dlm Alumni... Huhhuhuhu... Dan menyebabkan aku pun terjebak sekali aktif dgn batch nih... Akhirnya, daripada ramai yg aku xpernah tegur dulu, skrg dah jadi kawan2 aku dah... Kawan rapat pun ade... Termasuklah Mr.President...

Proudly, sehinggakan terbentuknya kelab alumni kami sendiri... kami adalah registered club, ada logo, ada rumah kelab, ada dana dan ada ahli2 yg supportive... Tanpa ahli sebagai akar, pasti susah semua aktiviti nak berjalan.. selain ketua dan AJK lain sebagai pemacu arah... Dengan dana yg ada byk aktiviti yg boleh dijalankan, bantuan kecemasan utk ahli2 kelab.. seterusnya pelbagai aktiviti utk masa depan.. Cth: Kutipan derma kilat utk kes2 kematian ahli kelurga kelab dll...


Aku harap akan ada banyak lagi aktiviti yg akan dijalankan lagi pada tahun ni dan tahun2 akan datang... Even, ramai yg dh kawen n ada komitment lain, hope masih ada lagi yg sudi gathering bersama dan bersuka ria bersama2.. tambahan semasa jemputan makan nasi minyak... Senang la dah ade org sponsor makan, kan? Huhhuhu...

Untuk Azham,
Welcome To The Club... Bile nak g Lost World nih..?? Jadi ke tak??? Yang lain macamner??


2009 - From left : Pejek's wife, Pejek, Mr. President, Me!

2005 -Bainun81@Bukit Merah Lake Town Resort

2006 - Bainun Alumi @ Clear Water and Sanctuary & Golf Resort

2007 - Bainun81 Breakfasting @ Koh Samoi Restaurant

2008 - Bainun81 Braekfasting @ Cerana Restaurant, Cheras.

2009 - Bainun81 @ Kadok's Wedding

p/s: pasni sape lak yg nak pindah Ipoh nih??? Kehadiran anda dialu2kan... Meh kita meramaikan Perak...

~|@ a.z.n.e.e @|~

3 comments:

Cikinto Marcello said...

wow syioknya...aktifnyer group nih :) lau ada aktiviti pape akak update la.saje nk melepas rindu kat zaman dolu dolu..

p/s: Abg Ketua Pengawas la katakan..mmg serious :)

Mrs. Zuki said...

Jonny,
Aku pun masa sekolah aku benci gila kat budak2 laki ni..ko tau je la sekolah agama..tapi bila dah lepas u, kitorg jd kamceng plak..ada group yang aktif bebeno..best kan?
Tak kenal tak cinta..untungnya mrs. presiden tu nanti, dapat laki berkaliber.

A.Z.N.E.E said...

Cikin:
Ok.. nnt ape2 akak update yek..

Ili:
Hehehe.. mmg xsangka boleh berbaik pulak dgn dorng nih pas sekolah, kan?
mrs.president?? ooo mestila untung..

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails