07 May 2009

Lengung..

Aku bingung.. Aku Lengung..
Aku xle nk komen..
Nanti aku upload lagi..

7 comments:

alfa juliet said...

jonny geramnya baca story pasal adik ko tuh..kalau aku pun bingung juga..may be adik ko kena berpisah jap dgn husband dia..bila duk sama, dia akan serabut..tak leh nak pk apa...ntahlah aku pun tak reti nak selesaikan...apa kata adik ko belaja menghempuk husband dia lak..ingat dia je ke berani wat ke kita...ingat pompuan lemah ke...eeeEEeeeee geramnya..nasib baik aku bukan adik ko..kalau tak dah lama mati husband aku tuh....ehehehe...aku garang siol

Linda Hussin said...

aku sokong kenyataan cik alfa juliet tu...
ko pernah tgk crite 'ENOUGH'?
alaa, yg JLo berlakon tu...
haa... ko suruh adik ko tgk crite tu...
pastu hntar dia g martial art class...
nnti senang sikit dia nk belasah sang suami yg kononnya gagah perkasa...
kut2 dia syg benor ngan lakinye, xyah belasah
tp sekurangnya dpt defend diri dia kira ok la...
yah yah... wachaaaa.....
heheh

qistory said...

huhuhu...jonny, awat semua org assume yg kena pukul tu adik ko?
adik ko ada yg dah kawen ke?
hehehe

A.Z.N.E.E said...

SALAM SUME...

Ade salah faham..
Mangsa tue bukan adik aku.. Tapi kakak dia yg tulis.. Aku baca dari blog kakak dia..

A.Z.N.E.E said...

Linda:
A'ah.. Aku dh tgk citer ENOUGH... mmg best..
aku pun jd mcm SUPERGIRL bile tgk citer tuh..
Tindakan yg dia buat mmg betul..
Aku sokong..

Linda Hussin said...

Maafi ya semua...
Aku semlm main baca je..,
Idak le pulak aku click link tu (ala title tu la)
Main baca je...
Tu yg aku konpius tu...
ahahha...
Sorry2...
Tp sebaik sahaja aku baca hari ini...
Mmg trus keluar nama minah tu dlm kepala otak aku
Aisehh... Ssh, dia yg nak sgt. Dedolu dia dh ada yg lain, tp nk jugak kt mamat mangkuk hayun tu (sila gnakan intonasi cikgu yati ye) heheh
Balqis, perkara tu masih berlaku smpi skang ke?
Jonny, ko mcm mana boleh tertahu plak psl crite nih?

A.Z.N.E.E said...

Linda:

Biasala blog.. Main klik2... Baca2..
Aku kan mmg suka main terjah aje..
Sekali terbaca lak..
Blog kakak dia sangat best segh.. Aku bukan kenal kakak dia..Aku pun xperasan memula..
Tapi aku pun sangat kesal..
Tp nk wat mcmner..
Kita doakan yg terbaik ajela..

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails